Hirdetés
Aktív témák
-
venember83
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
Miért? Pénzért, de inkább unaloműzésből, szülőkkel élek, nem kaptam normális melót, hát elfogadtam ami jött. Angol filmeket fordítok, helyenként ferdítek magyarra. Jelenleg ketrecharcot, qrva érdekes, csak kb 22 órája csinálom kisebb-nagyobb megszakításokkal. Nem fizet jól, de ha semmit sem csinálnék abba beleőrülnék, így sem vagyok messze ettől az állapottól. Ja, a legjobb, teljesítmény-orientált bérezés van, ahány percet fordítasz annyi pénzt kapsz. Ha megnézed az extrém tv műsorát, akkor annak nagy részét a mi stúdiónk fordította, olyan is. Hiába, ha percre dolgoztatnak, akkor nem is lesz normális minőségű a meló.
fokukac gondolom durmol, tudod, a napi 2-3 óráját, de azt hiszem ma extrém korán lefeküdt, kiváncsi vagyok valóban hol és mit dolgozik, illetve, hogy van-e valami kötődése a nevének az aktakukachoz.

Asszem megválaszoltam a kérdéseid...
jasszer: Arafat? Ha itt vagy, akkor mutasd magad, ha nem mutatod, akkor ne csodálkozz, hogy nem veszünk észre.
Tudom, hülye vicc, majd bolond elnézést kér
Aktív témák
- Robogó, kismotor
- Sorozatok
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Formula-1
- Fogyjunk le!
- Milyen légkondit a lakásba?
- iPhone topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB CM MasterBox 5 fehér 750W
- LG 27G850A - 27" Nano IPS - UHD 4K - 240~480Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4066, 94% AKKSI
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3600 8GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T3 Plus 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest