Hirdetés
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
A kifejezésmód választékossága adott intervallumban mozog, és aktuális pozíciója többnyire hűen tükrözi pillanatnyi lelkivilágomat. Hangulatomat. Kedvemet.
A szófosás kifejezésből pedig simán materializálódhat ezen enyhén korholó hangnemű, ugyanakkor az összeszokott társaság számára világosan humorosnak kihallott betűsor.
A gyomorégést hősies módon kezeltem, ledöntöttem egy óriás bögre limonádét, amitől még savasabb lett a gyomortartalmam. Gyorsan orvosoltam egy fél kupica whiskey-vel, ami köztudottan gyomorsavtermelést okoz, tehát jelenleg remekül viseli magát a gyomrom, mert a rettenetes sokkhatáshoz képes már csak jobb jöhet neki.
Meg talán így még elemésztem a maradékot is mire bekerülök az ágyba. Természetesen ma is tök egyedül. A tökömmel egyedül. Ez a Lisa Kudrow meg bájos csaj, csak túl magas hozzám. Ez az egyetlen problem. 
csacsi: Úgy látom ez a tipikus albán szamár

öreg: az
Aktív témák
- Lenovo Thinkpad X220 12.5 HD Intel Core i5 2.5 8GB 250GB SSD + dokkoló
- iPhone 15 Plus 128GB Független/1-3 hónap gar./Akku 90%/p4757
- SilentiumPC Armis AR5X TG RGB (Igény esetén táppal, vízhűtővel)
- Samsung Galaxy S25 512GB 3 év gyári garancia
- iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium Karcmentes állapotban!
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző törésgarancia
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 146 - 147 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest