Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen egeret válasszak?
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NAS vagy minigép? Minigép vagy NAS? Mindkettő!
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
Úgy vagyok vele, hogy hülyeség egy még nem felnőtt embernek gyereket szülni. Milyen mintát ad át a gyerekének???
Másrészt viszont úgy gondolom, elég satnya élet lehet az, ahol 30 fölött nincs más , csak a gyereknevelés. az ilyen emberek, de őleg anyák rászállnak a gyerekeikre, és a saját ki nem bontakozott vágyaikat a saját gyerekeiken keresztül próbálják kiélni.
Mivel ugye saját sikereik nem nagyon vannak vagy lesznek....Valahol meg kell találni a hangsúlyt mind a gyereknevelés, de mind a saját "ambíciónk " (jajj de hülye szó ) közt.
Ne csak a gyerek töltse ki a mindennapokat.
Én még nem nőttem fel. elelősségileg legalábbis nem. Nincs is gyerekem
Lehet kövezni, de én még pár évig önmegvalóstok
Majd mikor már úgy érzem, igen letettem valamit az asztalra, úgy igazán, na akkor majd talán jöhet a gyerek.Amúgy ha goa: akkor nekem az egyik kedvenc

Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Nintendo Switch 2
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Energiaital topic
- Beleremegett Hollywood Brad Pitt és Tom Cruise AI harcába
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- További aktív témák...
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 500 SSD + 1TB HDD
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED - Intel Ultra 5 226V - 16GB - 512GB - Win11 -3 év gari - HUN - PEN
- ZBook Fury 15 G7 15.6" FHD IPS i7-10850H RTX 3000 32GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Katana 15 HX B14WEK 15.6" QHD IPS i7-14650HX RTX 5050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / RX 580 8GB / 500GB SSD + 2TB HDD / 16GB RAM
- Újszerű Dell Latitude 7400 14" FHD IPS, i5 8365U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4421, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mivel ugye saját sikereik nem nagyon vannak vagy lesznek....