Hirdetés
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
Úgy vagyok vele, hogy hülyeség egy még nem felnőtt embernek gyereket szülni. Milyen mintát ad át a gyerekének???
Másrészt viszont úgy gondolom, elég satnya élet lehet az, ahol 30 fölött nincs más , csak a gyereknevelés. az ilyen emberek, de őleg anyák rászállnak a gyerekeikre, és a saját ki nem bontakozott vágyaikat a saját gyerekeiken keresztül próbálják kiélni.
Mivel ugye saját sikereik nem nagyon vannak vagy lesznek....Valahol meg kell találni a hangsúlyt mind a gyereknevelés, de mind a saját "ambíciónk " (jajj de hülye szó ) közt.
Ne csak a gyerek töltse ki a mindennapokat.
Én még nem nőttem fel. elelősségileg legalábbis nem. Nincs is gyerekem
Lehet kövezni, de én még pár évig önmegvalóstok
Majd mikor már úgy érzem, igen letettem valamit az asztalra, úgy igazán, na akkor majd talán jöhet a gyerek.Amúgy ha goa: akkor nekem az egyik kedvenc

Aktív témák
- iPhone topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Villanyszerelés
- Elektromos autók - motorok
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Nintendo Switch 2
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Steam Deck
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Asus VivoBook W11 Laptop
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 1000GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mivel ugye saját sikereik nem nagyon vannak vagy lesznek....