Hirdetés
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Nem tudom, nem hiszem
Igazándiból nem látom át , hogy kereskednek a papírokkal , vagy hogy eladogatják-e közben a részvényeket, vagy mi van. Azt tudom, hogy kivételkor az akkori eladási ár alapján számolnak.
Ennek utána járok.
Csak egy példa:
pl tfh van 5 darab papírom, amit vettem 1000 ftért. Felmegy az ára 1800ra, eladom, de hogy meglegyen a megfelelő részvénymennyiségem venni viszotn csak 1750ért tudok. Így bár ha nem vettem volna, akkor realizáltam volna elég nagy hasznot, de így hogy vettem, azért jóval kisebb.
Valami ilyesmi lehet a dologban szerintem....
Ha meg nem, akkor úgyis a végén derül ki. 10 évig úgyse nyúlhatok hozzá, egyébként 17 év múlva járna le.Jánoska, nem nem nála. Sőőőt...
Viszont annak örülök, hogy ez év végére így kb ~1-1.1 millám lesz benne, amire viszont már idővel lehet kapok hitelt
A biztosítási rész az még nem hoz túl jól, ha kipurcanok, csak ~fél millát kap a kedvezményezett.
Aki viszont nem az itt jelenlévők közül való.
Aktív témák
- Keychron K4 vezeték nélküli mechanikus billentyűzet
- 2 DB HYPERX 16GB FURY DDR4 2666MHz CL16 HX426C16FB/16
- Alaplap ASUS ROG STRIX B850-I GAMING WIFI, Fractal Design ház, NOCTUA NH-D9L chromax black hűtő, Cor
- Új, bontatlan / felbontott / Kingston, Corsair, G. Skill, Crucial / DDR5 ramok / gari!
- NVIDIA RTX 3080 Ti Founders Edition
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
- LG 32UN880K - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A biztosítási rész az még nem hoz túl jól, ha kipurcanok, csak ~fél millát kap a kedvezményezett.