Hirdetés
Aktív témák
-
Bubu79
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
Szerintem az lehetett a baj, hogy megszoktam az agyonpasztőrözött, steril, híg löttyöt, amit mi városi emberek tejnek hívunk és beintett a gyomromnak az a szubkultúra, amit a friss tej tartalmazott

Érdekes viszont, hogy az egy alkalommal megkóstolt kecsketej ( ez ugyan szűrve volt és hűtve, de semmi egyéb ) nem volt rám ilyen hatással

Viszlát: nyár végén egy reggel úgy találtam meg az autómat a parkolóban, hogy a bal első lámpa alatt a lökhárítón egy lyuk éktelenkedett - vonóhoroggal belezúztak. Se egy telefonszám, se annyi, mint a hülye biztosítós reklámban, hogy rúzzsal egy papírra firkantották volna, hogy "Bocsika" - csak a lyuk. Rendesen ülhetett az elkövető gépjármű, mert ha normál magasságban kapja el a verdámat a vonóhorog, akkor lőttek volna a fényszórómnak...
Aktív témák
- Zsír Lenovo ThinkPad X13 G3 "Golyóálló" Laptop 13.3" -35% Brutál i5-1245U 12Magos 16GB 512GB FHD+
- Macbook Retina 12 2017 8/256 (A1534)
- Dobozos Lenovo Thinkpad T14s G6 Tartós Laptop 14" -60% Snapdragon X Elite 32/1TB FHD+ 22Hó Gar
- Samsung Odyssey LS49CG954SU OLED Monitor
- DELL latitude 5420 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-1145G7 4Mag 16Gb 512GB SSD FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest