Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
Én megtenném moderátornak.
Az biztos , hogy akkor rend lenne és fegyelem
Nem akarok belefolyni a dolgokba, de aki ismer, tudja melyik oldalonn állok ebbena témában.
Viszlát: Nagyon nem sértődésről van szó.
Szerintem tök korrekt megkérdezni, hogy ha valakit végleg!!! kitiltanak, akkor mi alapján engedik mégis vissza, ugyanazzal a nickkel.
Ott van pl. erdey_a is, ő is ki lett tiltva az eredeti nickjével, nem is kapta vissza, soha!!!
Ezért is rtam egy másik topikban, hogy hülyeség volt csacsit ilyen "végleg kitiltunk" listára tenni, főleg, hogy mint később kiderült, nem volt végleg kitiltva. Nem konzekvens gyakorlatilag.. Nekem legalábbis. De örülök Csacsinak is. Meg a pingvinnek is. Csak akkor ne legyen ott a végleg szó. Egyébként nem muszáj hinni nekem
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- alza vélemények - tapasztalatok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Tesla topik
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen autót vegyek?
- Hangtechnika (pa, stúdió, analóg, digitális, pc)
- További aktív témák...
- ÚJ STEELSERIES Arctis Nova Pro Wireless Playstation fekete
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
- Mafia The old Country Ps5 dobozos, hibátlan!
- SZINTE ÚJ , 2ÉV GARANCIA - PS5 SLIM DIGIT 825GB + PS PORTAL BLACK (Keveset használt eszközök)
- Macbook Pro 14" M1 MAX, 64GB RAM, 500GB SSD, 10 hónap garancia!
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- Samsung QM55B 55" UHD 4K LED Signage Reklámmonitor 27% ÁFÁS
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tp-Link Archer C64 Dual Band Full Gigabit Wi-Fi router
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest