Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Hobby elektronika
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Aktív témák
-
Eagl3
veterán
válasz
kíváncsi
üzenetére
Kicsit erős a mű láb kontra mű fenyő
Én úgy gondolom, hogy ha már valaki karácsonyfát állít, akkor az ne mű fenyő legyen. Szerintem illúzió romboló. Valóban nem a külsőségekről van szó karácsonykor, de a karácsonyfa mint a nevében is benne van "kell" az igazi karácsonyi hangulathoz.
Miért macerás egy "élő" fa? Semeddig nem tart elmenni kiválasztani, szerintem egy teljesen jó program karácsonyfát venni, persze nem az utólsó órákra kell hagyni
Lehet kapni olyan fa tartót, amibe nem kell bele faragni a fát, hanem úgy kell hozzá fogatni szóval ez sem nagy probléma.
Amúgy lehet kapni gyökeres fákat, amit később vissza lehet vinni vagy ki lehet ültetni a kertbe szvsz ez a leg humánusabb megoldás attól függetlenül, h. a kivágott fenyők direkt erre lettek termesztve.Mindenkinek boldog karácsonyt és fa díszítgetést!
Aktív témák
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 3db - Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest