Hirdetés
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Csekély 4000 dollárért tervezetten "hibás" az ASUS limitált VGA-ja
- Projektor topic
- Milyen videókártyát?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Aktív témák
-
kíváncsi
őstag
Sziasztok!
Először is boldog karácsonyt mindenkinek! Láttam, hogy korábban volt szó a műfáról. Életemben eddig sose volt műfánk végül idén se az lett hanem normand. Szerintem a "ciki" szó egyáltalán nem ide illő volt, sőt... Szerintem az már rég rossz ha valaki szerint a karácsony a fáról, a díszekről meg a hasonló külsőségekről szól. A karácsony szerintem bennünk van ha egyáltalán van és ezt nem tudja egy műfa elrontani illetve egy 3 méteres igazi fenyő se visszahozni. Visszatérve a ciki szóra, ha mondjuk nekem műlábam lenne akkor már ciki lennék meg nagyon mű?
Nagyon sok családban bosszúságot okoz az igazi fa. Először is ki kell választani egyet, ami elég nehézkes mert be vannak csomagolva, az eladó se szívesen bont ki nekünk több tíz darabot meg nekünk is a tökünk tele lesz a hideggel meg a válogatással. Utána haza kell vinni, le kell faragni az alját, amit ha nem jól vágunk le a tartóban a fa egyből ferde lesz, ugye ez egy újabb bosszúság. De tényleg sorolhatnám tovább mert sok nyűggel jár. Aki amiatt nem vesz igazi fát mert védi a természetet az egy nagy hülyeség mert rengeteg fa marad az eladók nyakán ami tűzifaként végzi, meg ezeket kifejezetten erre termesztik.
Láttam itt jól példákat arra, hogy az igazi fenyő illatát vagy a karácsony jellegzetes illatait hogyan lehet pótolni. Egy műfenyőre is rakhatunk szárított gyümölcsöket amik nagyon kellemes illatot adnak.
Mindjárt kezdjük az ajándékozást ezért egyenlőre nem bontogatom ki a bennem rejlő gondolatokat de pótolni fogom.
Aki egyedül lenne otthon, vagy valamiért rosszul érezné magát itt van két vicces videó:
[L:http://youtube.com/watch?v=5P6UU6m3cqk&feature=related][/L]
[link]A legfontosabb szerintem, hogy önzetlenek legyünk ilyenkor és ne törődjünk a következménnyekkel, problémákkal csak a jelen pillanattal!
Jövőre már műfenyőm lesz
Még annyit, hogy már Magyarországon is lehet kapni 25-30ezerFt-ért és még többért is igazán szép műfákat.Volt valamelyik nap a tvben, hogy már a karácsonyfákhoz is betört a divat. Mondta az üzlet tulajdonosa, hogy 1 millió Ft-ból már jó fát lehet csinálni

kíváncsi
Aktív témák
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- BestBuy topik
- iPhone topik
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Renault, Dacia topik
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Gitáros topic
- Csekély 4000 dollárért tervezetten "hibás" az ASUS limitált VGA-ja
- További aktív témák...
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy XCover 5 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Még annyit, hogy már Magyarországon is lehet kapni 25-30ezerFt-ért és még többért is igazán szép műfákat.