Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Apple MacBook
- Vezetékes FEJhallgatók
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Aktív témák
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Ónosesőtől jegesedett, nem letakarított utakkal tarkított szépjónapot mindenkinek

" Kulonben azonos nemu macskaval lepnetek meg a jelenlegi cicust? Mert az helytelen. "
Jelentem két nőstény bársonytalpú leledzik a családban, közös fedél alatt és nem tapasztaltam, hogy gázos lenne őket együtt tartani
A két macska között három év különbség van - ebből adódóan akadtak azért mókás helyzetek
Amikor idekerült hozzánk a fiatalabbik jószág, az első két hétben az öreglány fújt rá, féltékenykedett és látszott rajta, hogy iszonyatosan megsértődött. Két hét után megtörtént a szaglásszuk körbe az új jövevényt című protokoll, majd szinte örökbefogadta a kis újoncot
Nem egyszer lehetett látni, amint a csöppség szopni próbál a pótmamától, simán hagyta a mafla sárkány neki - talán még a teje is megindult, azt nem tudhassam mert én nem csekkoltam le
Más: Szégyen és gyalázat, de ma inkább buszra ülök, nem megyek autóval melóba - nem szívesen zúznám le a verdát.
Tegnap este már szemetelt valami az égből hazafelé jövet, ma reggelre jégpályává változott kisvárosunk.Ez úton szeretnék sok-sok csókot küldeni az illetékes úttakarító Zrt. főnökségének - bibircsókot a pöcse hegyére
Tegnap este óta nem tudták rendberakni az utakat, pedig nem lakom metropoliszban... 
Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Renault, Dacia topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Formula-1
- Apple MacBook
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4066, 94% AKKSI
- Bomba ár! Dell Latitude 5340 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Tegnap este óta nem tudták rendberakni az utakat, pedig nem lakom metropoliszban...