Hirdetés
- Pofonegyszerű beugrót kínál HBM4E-hez a Rambus
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Még optimistán is alábecsülte az AI CPU-igényét az AMD vezetője
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- iPad topik
Aktív témák
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Ónosesőtől jegesedett, nem letakarított utakkal tarkított szépjónapot mindenkinek

" Kulonben azonos nemu macskaval lepnetek meg a jelenlegi cicust? Mert az helytelen. "
Jelentem két nőstény bársonytalpú leledzik a családban, közös fedél alatt és nem tapasztaltam, hogy gázos lenne őket együtt tartani
A két macska között három év különbség van - ebből adódóan akadtak azért mókás helyzetek
Amikor idekerült hozzánk a fiatalabbik jószág, az első két hétben az öreglány fújt rá, féltékenykedett és látszott rajta, hogy iszonyatosan megsértődött. Két hét után megtörtént a szaglásszuk körbe az új jövevényt című protokoll, majd szinte örökbefogadta a kis újoncot
Nem egyszer lehetett látni, amint a csöppség szopni próbál a pótmamától, simán hagyta a mafla sárkány neki - talán még a teje is megindult, azt nem tudhassam mert én nem csekkoltam le
Más: Szégyen és gyalázat, de ma inkább buszra ülök, nem megyek autóval melóba - nem szívesen zúznám le a verdát.
Tegnap este már szemetelt valami az égből hazafelé jövet, ma reggelre jégpályává változott kisvárosunk.Ez úton szeretnék sok-sok csókot küldeni az illetékes úttakarító Zrt. főnökségének - bibircsókot a pöcse hegyére
Tegnap este óta nem tudták rendberakni az utakat, pedig nem lakom metropoliszban... 
Aktív témák
- Precision 5680 27% 16" FHD+ IPS i9-13900H 32GB 2TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- RTX 4060 Ti 16GB GARANCIÁS (Alza) + Kingston Fury RAM keveset használt
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB 100% Akku Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB 98% Akku Újszerú,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Gari!
- Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-13700HX, RTX 5060
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 5th Gen. i7 10th, 16GB RAM 27% ÁFÁS (0329)
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 1TB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- Apple iMac 27" 5K 2015 Late / 16GB DDR3 / 512 GB SSD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- MacBook Air 15" (M3, 8 GB RAM, 512 GB SSD)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z270 i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Tegnap este óta nem tudták rendberakni az utakat, pedig nem lakom metropoliszban...