- NVIDIA GeForce RTX 3060 (GA106)
- Milyen TV-t vegyek?
- Többszörösére növeli az üzemidőt az LG 1 Hz-es LCD panelje
- Mini PC
- 3DMark (2013) eredmények
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Hivatalosan is elkezd védekezni az Intel csodafegyvere ellen az új Geekbench
- Vezetékes FÜLhallgatók
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Pl hógolyózni arra feléd meglehetősen nehézkes
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Hát gyerekek...nem hittem volna hogy a karácsonyi bevásárlások, meg virslivadászat, meg facipelés, meg miegymás idejére tényleg leállítják szerelni a liftet. Ki volt írva ugyanis, hogy 19-20-án nem müxik a lift, a beígért nagyjavítás idejére. Ehhez képest kissé már tovahaladtunk dátumilag, de a szerelők szorgosan állnak a lépcsőházban, és bámulják a csukott ajtót, miközben nem történik semmi, de ez legalább végig napközben, úgy hogy a lépcsőházban a lépcsőn már nem fér egymástól a sok ember, akik bandukolva, lépegetve, kocogva, sietősen, kettesével lépdesnek el egymás mellett, egymással szemben, miközben cipelészik a sok bevásárolt mindenséget.
Most akkor nemtom kit kell anyázni, hogy mostanra lett időzítve ez a kurva felújítás, amiből már most annyit érzékeltem, hogy egyik este jöttem a lifttel, mert ugye estére visszakapcsolják, mert akkor már alig járnak vele, és a 7 emelet alatt legalább 5x hittem azt hogy a T-1000-es befigyel oldalt vagy fentről, annyira zörgött-csattogott az egész.Bash: ottt is minden ilyen "könnyen" megy?

Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Suzuki topik
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 3060 (GA106)
- Milyen TV-t vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- HP Elitebook 830 G5,FHD,13.3",i5-8350U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,IR KAMERA
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Formula Air Mesh G3 Adata 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9600KF / RTX 3060Ti / 16GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)