Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Projektor topic
- Nos igen, ilyen is lehet egy notebook…
- Autós kamerák
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Hogy utálok másfél órát várni egy kettéba... vert pannon(igen, csupa kisbetű) sopppban, míg sorrajutok, és az ügyem 4 azaz négy perc alatt elintéződik(francot intéződik el). Konkrétan nincs cserekészülékük. Szerdára igérték. Ma még nincs. Talán holnap. De nem biztos. Erre vártam másfél órát. Utálom hogy az egyik pultnál ült egy csávó, aki már akkor biztos ott ült egy ideje a 46-os sorszámával, mikor én bementem és 106-ost húztam, és a táblákon akkor 85 körül tartottak, és mikor kijöttem másfél órával később, akkor még mindig ott ült, és közben 3 különböző eladó, illetve értékesítő is ott rohangált, mert hol az egyik, hol a másik basztatta a gépet, de mintha igen kínlódtak volna, a csávó meg csak ült ott, de az ziher hogy órabérben van fizetve valahol hogy itt üljön, szerintem ennyi idő alatt államközi megállapodásokat szoktak kötni, meg nemzetközi szerződéseket, de a csávónak valamit nagyon nem tudtak elintézni, meg telefonálgattak összevissza, szóval elbasztam másfél órát a semmire.
De legalább a liftünket is most javítják, mert nyáron, meg melegbe, meg karácsonyi cipekedés idején természetesen nem lehet, szóval ma csak 8x másztam föl meg le a 7.-re.
De legalább hideg is van, meg köd is, meg hideg is van meg köd is még...
Annyi mindent írnék még, de fölösleges...
Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mesterséges intelligencia topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gitáros topic
- Parkside szerszám kibeszélő
- Villanyszerelés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen NAS-t vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9600KF / RTX 3060Ti / 16GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung, SK Hynix 8GB / 16GB / 32GB DDR5 laptop Memoria!
- iPhone 16 pro 128GB Sivatagi Titán - 27% ÁFA (0395)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest