Hirdetés
- Így viseli a Samsung az okosszemüveget
- ASUS blog: a memóriahiány nem jelenti azt, hogy ne javíthatnánk a PC-s élményen
- Rosewill "kockák" az egyedi NAS vagy házi szerver összerakásán gondolkodóknak
- Hét évet kapott a Samsung korábbi, Kínának kémkedő mérnöke
- Már nem egy, hanem két gyorsítót tartalmaz az új Google TPU generáció
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Elég durva dolgokat kell , hogy megosszak veletek.
Tudjátok mit tanulok, hova jártam suliba. Összefutottam a régi TO-s nénivel, és hitetlenkedve hallom, hogy hány embert vesznek fel (800) arra a szakra, amit én is csináltam(akkor 300 volt). Majdnem hogy a tanárok lettek "megfenyítve" , hogy ne rúgjanak már ki ennyi diákot, ne buktassanak ennyit.
Igenám, de nem kell őket félteni ( és szerintem tök ügyesek voltak) , így hát az elsősöknek készítettek év eleji matek felmérőt. Gimis anyagból persze. UGye msotanában mr nincsnenek felvételi vizsgák.....
No mik derültek ki?
Pl. 90 emberből alig pár volt, aki átment rajta
Sok emebrnek még a törtek egyszerűsítése is gondot okozott(ált. isk. anyag)
Lényeg a lényeg, a szóró tantárgynál (pl. matek) ha túl sokan buknak, és ezért ukáz jönne fentről , hogy nem kéne, akkor szólnak, hogy e-e-e , bibi van a gyerek tudásával...Hát komoylan mondom, agyam eldobom, hogy hogy van pofájuk műszaki főiskolára menni olyanoknak, akik még a gimis matekból is hülyék

Aktív témák
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Milyen TV-t vegyek?
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- AliExpress tapasztalatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo Legion Pro 7 - Intel Core U9 275HX, 32GB, 1TB, RTX 5080(16GB), OLED 240Hz
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- új NAGYakku!!! 6-10óra üzemidő, 5G! Dell Latitude 5330 i3-1215U - 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Sok emebrnek még a törtek egyszerűsítése is gondot okozott(ált. isk. anyag)