Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Aktív témák
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
Thrawn
üzenetére
a kapcsoló le van nyomva, attól nemtartok, az áramütéstől se - fenn megnéztem, az is korrektnek tűnik, tehát én a foglalatra tippelek - pláne, mivel már volt, h hiába tekertem be a foglalatba az izzót, nem volt hajlandó világítani... Mármint a villanykörte..

két izzót kipróbáltam, fene se tudja mi lehet...
ezé' kéne egy szaki, vagy olyan, aki itt van, mert ha már engem agyonvág az áram, legyen aki megsirat helyben...

Aktív témák
Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Lexus, Toyota topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- PLC programozás
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Nyomtató topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Dell Latitude 5450 Újszerű,Ultra 5 135U, FHD IPS LCD,16GB, Magyar vil bill., gyári garancia 2028-ig
- Apple iPad Air 2 (A1567) 16GB Wi-Fi + Cellular Asztroszürke
- Samsung Galaxy Z Flip6 12/512GB - ÚJSZERŰ, Kártyafüggetlen, Kék - 1 év garancia
- Samsung Galaxy Z Fold 6 12/512GB - Újszerű, Független, Ezüst - 1 év garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB - Kártyafüggetlen, Fekete - 1 Év Garancia
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- iKing.hu Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Gold használt, megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z270 i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD I HDMI I W10 I Gari!
- Akció! Dell Latitude 7200 2-in-1,12.3",FHD,i5-8365U,8GB,256GB SSD,WIN11,Tablet,LTE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest