Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- A Sony megmutatja milyen monitor illik a PlayStation 5-höz
- TCL LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
lesaux
veterán
Hú, most kaptam egy reklámlevelet egy jojatek.hu Géza nevű feladótól.
[I]Helló-halló lesaux!
Mi a helyzet?
Képzeld, sikerült az interneten tíz perc alatt új kötelező biztosítást kötnöm a járgányomra, amivel jövőre 25 ezer forintot fogok megspórolni!
Mindenképp próbáld ki! Én is csak most jöttem rá, hogy az eddigi kötelezőm - tudod, amit minden autó meg motor után muszáj befizetni - kész ráfizetés volt.
Egyébként marha egyszerű a történet. Kitöltöttem az adatlapot és a rendszer kidobta egy csomó biztosító ajánlatát. Aztán klikk ide, klikk oda és ők intéznek mindent. Semmi papírozás!
Még valami nyereményjáték is van, tudom, hogy te szereted ezeket...
Szóltam a tesóméknak és apámnak is. Tudod, hogy jövőre több jusson karácsonyi ajándékra
Még valami: azt írták a nagyokosok, hogy csak november végéig lehet biztosítót váltani, úgyhogy csipkedd meg, ha nem akarod, hogy jövőre is lehúzzanak!
Na, mentem...
Ja, és a legfontosabb: www.biztositok.huCső
Gézu[/I]Ki az @ fasz, aki ezt beveszi? Egyébként pont erről írtak ma az Indexen. Ők is megkapták ugyanezt, csak ők a MyVIP-től. Értem én, hogy nem spam, mert gondolom, beikszeltem, amikor regisztráltam, de ez kinek jó? Nekem nem, a jojatek.hu-nak pláne nem, a linket pedig meg se nézem.
Megvan: Anyádat blog
Szerk.: Miért nem szedi dőlttel a levelet?
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3996
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro Max 256GB 90% (1év Garancia) Akár új akksival is kérhető!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest