Hirdetés
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- VR topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Aktív témák
-
lesaux
veterán
Elmentünk ma a bankba, hogy forintot váltsunk angol fontra.
Kezdtünk egy Budapest Bankban. Ott szerencsére még az elején közölte a biztonsági őr, hogy nem foglalkoznak valutával.
Vele szemben van egy Unicredit Bank. Édesapám rutinosan rákérdezett, foglalkoznak-e valutával. Persze - hangzott a válasz. Kivártuk a sorunkat, közöltük, mit szeretnénk, erre jött az infó, hogy fontot tudnának forintra váltani, de visszafele ez nem megy, max. ha most megrendeljük, holnapra meghozzák.
A sors fintora, hogy ezzel a bankkal szember is van egy bank, egy OTP.
(Aki nem hiszi, 18. kerület, Nemes utca és Dózsa György utca sarka, illetve Vasút utca.) De oda már be se mentünk, mint később kiderült, nagyon előrelátóan cselekedtünk, mert ott se foglalkoznak valutával.Várom már nagyon az eurót. (Igaz, jelen esetben csak az segítene rajtunk, ha az angolok is bevezetnék.)
-
lesaux
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
VHS-ről fogsz tudni DVD-re venni? Tényleg nem értek hozzá, de nekem nem sikerült, pedig egyik Pana, másik Sony. De a másolásvédelem megvédte a tartalmat.

-
lesaux
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Áh, köszi!
Tényleg.
-
lesaux
veterán
Hú, most kaptam egy reklámlevelet egy jojatek.hu Géza nevű feladótól.
[I]Helló-halló lesaux!
Mi a helyzet?
Képzeld, sikerült az interneten tíz perc alatt új kötelező biztosítást kötnöm a járgányomra, amivel jövőre 25 ezer forintot fogok megspórolni!
Mindenképp próbáld ki! Én is csak most jöttem rá, hogy az eddigi kötelezőm - tudod, amit minden autó meg motor után muszáj befizetni - kész ráfizetés volt.
Egyébként marha egyszerű a történet. Kitöltöttem az adatlapot és a rendszer kidobta egy csomó biztosító ajánlatát. Aztán klikk ide, klikk oda és ők intéznek mindent. Semmi papírozás!
Még valami nyereményjáték is van, tudom, hogy te szereted ezeket...
Szóltam a tesóméknak és apámnak is. Tudod, hogy jövőre több jusson karácsonyi ajándékra
Még valami: azt írták a nagyokosok, hogy csak november végéig lehet biztosítót váltani, úgyhogy csipkedd meg, ha nem akarod, hogy jövőre is lehúzzanak!
Na, mentem...
Ja, és a legfontosabb: www.biztositok.huCső
Gézu[/I]Ki az @ fasz, aki ezt beveszi? Egyébként pont erről írtak ma az Indexen. Ők is megkapták ugyanezt, csak ők a MyVIP-től. Értem én, hogy nem spam, mert gondolom, beikszeltem, amikor regisztráltam, de ez kinek jó? Nekem nem, a jojatek.hu-nak pláne nem, a linket pedig meg se nézem.
Megvan: Anyádat blog
Szerk.: Miért nem szedi dőlttel a levelet?
Aktív témák
- Renault, Dacia topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- VR topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Diablo IV
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- EIZO FlexScan EV2495 Made in Japan! 1920x1200 IPS USB-c állítható magasság, PIVOT 2024-04 gyártás!
- 10 DB Lenovo ThinkPad Laptop X13 G2 G3, T14 G3 G5, T14s G4 G6, P15 G1 G2
- RAM memória Crucial Pro OC Gaming 16GB DDR5 6400MHz CL32 Black - bontatlan, új
- Dell Latitude 7420, 14" FHD IPS kijelző, i7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év ga
- Corsair 64GB KIT DDR4 3200 MT/s CL16 Vengeance LPX - bonatlan, új
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
- Gyümölcstartó hibátlan állapotban eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest