Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Aktív témák
-
EQMontoya
veterán
attól függ, ha Te vagy felelős az időjárásért is, akkor kifejzetten rühellek
ezt csak annak kapcsán emlitem, hogy ma fasza kis 12 fok volt, cipőm (nyári lapos puma) elázott, ernyőt reggel nem is vittem, du jöttem haza érte, esik... bahh. olyan jó, hogy 2 nap alatt sikerült a 25 fokból a 12be átevickélni.
Aktív témák
Aktív témák
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Monitor hiba topik
- EAFC 26
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nintendo Switch 2
- Sweet.tv - internetes TV
- Android szakmai topik
- Dacia topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Kingston NV2 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Laptop 3, 15 col Touch, i5-1035G7, 16GB DDR4, 256GB SSD, AAM SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA
- ASUS TUF Gaming i9-10900Kf 32GB RAM RTX 3060 Ti Vízhűtés
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AMD GAMER PC! Ryzen 5800X / RX 6900 XT / 32GB 3600MHz/ 1TB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- AKCIÓ Dell Latitude 5420 - i5 1145G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ezt csak annak kapcsán emlitem, hogy ma fasza kis 12 fok volt, cipőm (nyári lapos puma) elázott, ernyőt reggel nem is vittem, du jöttem haza érte, esik... bahh. olyan jó, hogy 2 nap alatt sikerült a 25 fokból a 12be átevickélni.