Hirdetés
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Nah, én meg egy órán át kerestem, mire rájöttem hogy nem gépen van egy régi kép tőlünk az erkélyről. De csak meglett.(Nem az én gépemmel csináltam)
Tudom már miért lettem ilyen kényelmes. A kép bal alsó részén a játszótér-szerűség az óvodám udvara, tehát rengeteget kellett mennem odáig. A kép bal szélén a fák mögötti lapos épület az általános iskola, ahová szintén nem kellett 3/4 8 előtt kelnem hogy beérjek 8-ra. A középsuli kb 300 m-re van a háztól, tehát legalább 5 perccel kellett korábban kelnem onnantól kezdve. És két bolt van közvetlen közelben, az egyik 50 m, a másik 70.
mod: a kép jobbszélén a magasabb épület a polg.hivatal(városháza), a kisebbik a múzeum, mellettük jobbra (már nem látszik) pedig a mozi. És rájöttem hogy jó helyen lakom.
Én meg ezt látom ha kinézek egy felhős koranyári napon az erkélyünkről a 7. emeletről.
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fotók, videók mobillal
- OLED monitor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Eladó Pegatron R7 240 4GB videokártya
- Pixel 7 pro 128/8
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2, év gari - MAGYAR
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
mod: a kép jobbszélén a magasabb épület a polg.hivatal(városháza), a kisebbik a múzeum, mellettük jobbra (már nem látszik) pedig a mozi. És rájöttem hogy jó helyen lakom.