Hirdetés
- Keebmonnak hívják ezt az ultrakompakt "erőművet"
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Egérpad topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Esportra szánja ezt a gamepadot a GameSir
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Nah, én meg egy órán át kerestem, mire rájöttem hogy nem gépen van egy régi kép tőlünk az erkélyről. De csak meglett.(Nem az én gépemmel csináltam)
Tudom már miért lettem ilyen kényelmes. A kép bal alsó részén a játszótér-szerűség az óvodám udvara, tehát rengeteget kellett mennem odáig. A kép bal szélén a fák mögötti lapos épület az általános iskola, ahová szintén nem kellett 3/4 8 előtt kelnem hogy beérjek 8-ra. A középsuli kb 300 m-re van a háztól, tehát legalább 5 perccel kellett korábban kelnem onnantól kezdve. És két bolt van közvetlen közelben, az egyik 50 m, a másik 70.
mod: a kép jobbszélén a magasabb épület a polg.hivatal(városháza), a kisebbik a múzeum, mellettük jobbra (már nem látszik) pedig a mozi. És rájöttem hogy jó helyen lakom.
Én meg ezt látom ha kinézek egy felhős koranyári napon az erkélyünkről a 7. emeletről.
Aktív témák
- Keebmonnak hívják ezt az ultrakompakt "erőművet"
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Milyen NAS-t vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Egérpad topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung kuponkunyeráló
- A nap színe: a vörös
- További aktív témák...
- Mid tower gèp ház
- 2024-es Lenovo ThinkPad T14 Gen4 laptop, gyári garanciával, eredeti magyar billentyűzettel eladó!
- Makulátlan Iphone 13 Midnigth Black 128 GB 88% 2024.12.23-án vásárolt
- TESTRESZABHATÓ/GARIS/ Ryzen 5 5600/16GB DDR4/RX 6700 XT 12 GB/ 1 TB M.2 SSD/2 TB HDD
- ASUS ROG STRIX G16 Gamer laptop 16" -40% Raptor i9-14900HX 24Mag 16/1TB 240Hz RTX 4070 8GB QHD
- HP omen 17-w131ng bontva
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Borzasztóan cuki, elegáns, HALK fileszervernek bőven elég teljesítménnyel és elegáns megjelenéssel
- 228 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Dell Latitude 7410 Core i5-10310u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
mod: a kép jobbszélén a magasabb épület a polg.hivatal(városháza), a kisebbik a múzeum, mellettük jobbra (már nem látszik) pedig a mozi. És rájöttem hogy jó helyen lakom.