Hirdetés
- Világrekordot ünnepel az ASRock
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- OLED monitor topic
- Otthoni időjárás-állomás
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Mini PC
- Túl nagy alkatrészt vettél? Így kerülheted el a PC-építés legnagyobb hibáját
Aktív témák
-
Nimrod
addikt
válasz
adalbert1
üzenetére
Erre van egy aranyos sztorim amikor még reteknél dolgoztam. Illetve kettő is. Mi szerkesztők ültünk az irodában és dolgozgattunk, közben ment a tévé (ami mindig ment), főnök (aki sajnos már ki lett rúgva onnan hála egy kis nyalingernek, szép világ az...) átkapcsol retekre, balássóban valami szokásos ökörködés, erre főnököm elkezdi rángatni a vállam: ''csípj meg! ez megy ma(napság) a tévében!''. Fetrengett mindenki a röhögéstől. Másik hogy egy épületben voltunk a másik értelmi sóval (mónyika) és a liftet gyakorlatilag minden héten újra kellett festeni mert össze lett barmolva.

De szerintem ezt már meséltem.
szerk.: egyébként a lilu (vagy hogy a manóba híjják) is elég sáros, volt is egy vágatlan videóm amin adás után szépen kamerába ''sz*pjatok le mind''.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M3 13" WiFi 256GB! KÉK
- Apple iPhone 17 Pro 256GB Deep Blue karcmentes 100% akku (58 ciklus) - 2026.12.03.-ig garancia
- Xiaomi 15 12/256GB - Kártyafüggetlen, Zöld, ÚJSZERŰ - 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - Titanium Gray - 12/512GB - Újszerű állapot! 2028.11-ig Samsung Jótállás
- AKCIÓ! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest