Hirdetés
Aktív témák
-
Nimrod
addikt
válasz
adalbert1
üzenetére
Erre van egy aranyos sztorim amikor még reteknél dolgoztam. Illetve kettő is. Mi szerkesztők ültünk az irodában és dolgozgattunk, közben ment a tévé (ami mindig ment), főnök (aki sajnos már ki lett rúgva onnan hála egy kis nyalingernek, szép világ az...) átkapcsol retekre, balássóban valami szokásos ökörködés, erre főnököm elkezdi rángatni a vállam: ''csípj meg! ez megy ma(napság) a tévében!''. Fetrengett mindenki a röhögéstől. Másik hogy egy épületben voltunk a másik értelmi sóval (mónyika) és a liftet gyakorlatilag minden héten újra kellett festeni mert össze lett barmolva.

De szerintem ezt már meséltem.
szerk.: egyébként a lilu (vagy hogy a manóba híjják) is elég sáros, volt is egy vágatlan videóm amin adás után szépen kamerába ''sz*pjatok le mind''.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4350
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Xbox One S 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854,94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs