Hirdetés
Aktív témák
-
Face8814
őstag
válasz
burgatshow
üzenetére
Tudom hogy neked válaszolt, csak először azt írta, hogy Mach3 Turbo. Én erre írtam, hogy az nem az, mert az a piros Ferraris. De mire ezt beírtam, már javította Mach3 Powerra ami ugyebár tényleg a zöld!

-
Face8814
őstag
válasz
burgatshow
üzenetére
Én épp ma beszélgettem egy ismerőssel, hogy pengés borotva vs villanyborotva ( illetve annak melyik fajtája ).
Az a baj, hogy kezdek egyre lustábbá válni, és egyre megterhelőbb a pengés borotválkozás!
Nem röhög! 
Találtam egy aranyos Philips vízálló villanyborotvát ( kádban fürdés közben tökéletes lenne ), amihez viszonylag jó áron tudnék hozzájutni, de hallottam mindenféle mendemondákat a villanyborotvákról.
Gondolom ismeri mindenki ezeket.
Szóval mivel én még nem próbáltam soha villanyborotvát, ezért kissé nagy ''feneket'' tulajdonítottam az ''urbanlgendeknek'' így nem merek venni. -
Face8814
őstag
Ez teljes mértékben egyéni izlés kérdése. Én próbáltam, de valahogy zavart ez az állandó rezgés.
Hozzáteszem, nyitott vagyok mindenféle új technikára, úgyhogy lehet én is kipróbálom a standard változatot. Kíváncsi vagyok, hogy mennyiben másabb az az 5+1 penge, mint az eddigi 3.
-
Face8814
őstag
Most csak én nem nézek tv-t és ezért nem tünt fel eddig hogy reklámozták, vagy tényleg nem reklámozták. Bár utóbbin azért meglepődnék!
[link]
Aktív témák
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Sweet.tv - internetes TV
- Fujifilm X
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- Sorozatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Eladó Apple iPhone 13 Mini 128GB / 12 hó jótállás
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645
- iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Nem röhög!