Aktív témák
-
mr.geeZ
aktív tag
Ti tudtok olyanról, hogy a Tcom valami akciós lehetőséget biztosít azoknak, akik pl. mobil irányba 2000-nél többet beszélnek, és ezt személyesen számlával igazolják?
Nem tudom, hogy hol a csavar, vagy hol lehet ebben bármiféle átverés, de meglátogatott egy úr, és kért egy ilyen számlát, mire én nem tudtam adni, erre mondta, hogy jön legközelebb, és kérdezte, mikor leszünk otthon. Persze én erről nem világosítottam fel, elköszöntünk.
Ami gyanús, az az, hogy a jól öltözött emberke egy gyűrött Tcom számlát szorongatott, de inviteles kézitáska volt nála, a kitűzőjén meg valami angol nevű telkó társaság bilétája függött, ráadásul amikor mondtam, hogy bázis díjcsomagunk van, nem tudta, hogy az mennyi havidíjat takar, 5 ezret tippelt rá, de valójában csak 3590.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Kés topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Interaktív zongora Akadémia Claude, Gemini
- Gaming notebook topik
- 3DMark (2013) eredmények
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Formula-1
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 8700F 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 Ti 16GB Lian LI LANCOOL207 ADATA 850W
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- Lenovo Yoga 7 2in1 OLED FHD+ Ultra 5 125H 16 GB DDR5 7467 MHz Magyar helyszíni garancia 2028.06.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest