Hirdetés
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Már azt hittük, hogy nem jön több fordulat, de az ASUS ellentmondott magának
- RAM topik
- CES 2026: egy ponton világelső lett a Micron új SSD-családja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Milyen joysticket vegyek?
Aktív témák
-
VoDaFoNe
aktív tag
Ohh emberek. Voltam kisedzőtáborba ahol fullra kihajtottam magam de mégse tudtam az egészet végig csinálni mert lebetegedtem közbe.
Edzőm beküldött az ágyamba ( vácszentlászlón volt a kisedzőtábor ) és mondta h pihenjek. Másnap bemegyek edzésre de megint elkezdtem vacogni mint az állat. Megint kiküldtek edzésről. A lázam fel le ugrált. Fél 2 -re hazértem ( ez tegnap volt ) és egyből be is bújtam az ágyba. A lázam már csak 39 fokról 38 fokra csökkent a lázcsillapító segítségével de így is nagyon rossz volt. Ma elmentünk orvoshoz de ott is vártunk 1 jó másfél órát mire sikerült bejutnunk a dokihoz. Szerencsére a doktor úr kiskorom óta ismer. Köhögni nem mertem mert attól annyira fáj a torkom h ihajj.... Szomjas voltam de ha ittam rosszul lettem. A lényeg a lényeg h ma doki kiírt egész hétre. Kicsit ideülök a gép elé mert már tökre unom az egésznapos fekvést és a tévézést erre látom h se MSN se semmi... sőt még a config is megváltozott. Amint t|-|om hazaér azonnal kiherélem. Úgy volt h ez a gép az enyém végleg erre teljesen beletúr és már a tököm kivan. Újra rakta a windowst pedig semmi baja nem volt. csak jöjjön haza és kicsinálom. pedig beteg vok.

Aktív témák
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- Elemlámpa, zseblámpa
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Battlefield 6
- Már azt hittük, hogy nem jön több fordulat, de az ASUS ellentmondott magának
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T440S, 14" HD+ kijelző, i5-4210U CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, W11, Számla, 1 év garanc
- Lenovo ThinkPad T470, 14" FHD IPS kijelző, i7-7600U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W11, Számla, 1 é
- Thinkpad L13 Yoga Gen4 13.3" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7530U 16GB 256GB ujjlolv aktív toll gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G4 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G4i - i5-1235U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Xiaomi Redmi Pad 2 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó használt BenQ SP840 FULL HD projektor / 12 hónap működési jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Edzőm beküldött az ágyamba ( vácszentlászlón volt a kisedzőtábor ) és mondta h pihenjek. Másnap bemegyek edzésre de megint elkezdtem vacogni mint az állat. Megint kiküldtek edzésről. A lázam fel le ugrált. Fél 2 -re hazértem ( ez tegnap volt ) és egyből be is bújtam az ágyba. A lázam már csak 39 fokról 38 fokra csökkent a lázcsillapító segítségével de így is nagyon rossz volt. Ma elmentünk orvoshoz de ott is vártunk 1 jó másfél órát mire sikerült bejutnunk a dokihoz. Szerencsére a doktor úr kiskorom óta ismer. Köhögni nem mertem mert attól annyira fáj a torkom h ihajj.... Szomjas voltam de ha ittam rosszul lettem. A lényeg a lényeg h ma doki kiírt egész hétre. Kicsit ideülök a gép elé mert már tökre unom az egésznapos fekvést és a tévézést erre látom h se MSN se semmi... sőt még a config is megváltozott. Amint t|-|om hazaér azonnal kiherélem. Úgy volt h ez a gép az enyém végleg erre teljesen beletúr és már a tököm kivan. Újra rakta a windowst pedig semmi baja nem volt. csak jöjjön haza és kicsinálom. pedig beteg vok.