Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Fujifilm X
- LG LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Hardverfogócska a kertben
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- Milyen monitort vegyek?
Aktív témák
-
supesz
aktív tag
válasz
ngabor2
üzenetére
Egyszer én is így jártam. akkor egy embernek rátapostak a fejére és levágták a fejét. Akkor kicsit elgondolkodtam, de állítólag ez egy ''poén'' videó volt. Megrendezett. Bár nekem nem úgy tűnt. Láttam már sajnos csonkolásos videókat is és a szörnyű az, hogy roppant empatikus vagyok. Rendkívül megviselnek ezek. A másik fele meg a qrva kiváncsiságom. Néha nem bírom ki és ráklattyantok a rotten.com -ra. Na az helyreteszi a lelkivilágomat. ÁÁÁ. Néha jobb bele sem gondolni mik vannak ezen a gennyes világon. /*Bocsesz, hogy elragadtattam magam, de mindig felzaklatom magam, ha ilyenek eszembe jutnak vagy szóba kerül*/ - Mindenki vigyázzon magára, a föld nem biztonságos hely.

Aktív témák
- Lenovo Tab M10 HD (TB-X306F)
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite LTE (2020) Oxford Grey 64GB
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA!
- Eladó Sony FE 3.5-5.6/28-70 OSS objektív
- mini pc/ WIN11/ i5 12600T/ 32GB DDR4/ 512GB gen4 SSD/ WiFi/ BT/ 1 év garancia, számla
- HP EliteBook 845 G7 14" Ryzen 5 pro 4650U, 8-16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X1 Nano Gen 1 2K kijelző / i7 / 1TB SSD / 1kg alatt
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest