Hirdetés
- A természettel együtt ébredeznek a hardverek
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Pedzegeti az új Xbox irányát a Microsoft
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Aktív témák
-
NoLF
veterán
válasz
Lord Zero
üzenetére
igen elég direkt... egész este én szolgáltam fel nekik, én vittem a bort, mosolyogtam ahogy kell, satöbbi... ők ketten tuti buzeránsok, de nem tűntek egy párnak (olyan 22-25 körüli srácok lehettek, teljesen normálisnak tűntek, nem rítt le róluk hogy buzik, bár én egyből megállapítottam és mondtam a havernak, az egyik folyton az új gyémántberakásos órájáról beszélt, a másiknak a frizurája volt elég érdekes...)
nem hiszem hogy félreérthető volt bármilyen megnyilvánulásom is... a mellettük lévő asztalnáél elbeszélgettem egy kedves idős házaspárral hogy honnan vagyok mit csinálok itt satöbbi, megdicsérték a kiejtésem blabla, aztán mentem a melegekhez, számlát fizettetni, egyből azzal fogadtak hogy milyen lovely hogy külföldiek ide jönnek dolgozni, meg hogy mennyire fancy a kiejtésem, gorgeous hogy 6 év angoltanulás után így tudok beszélni stb... én meséltem arról hogy az angol milyen könnyű, és hogy a magyar ezerszer nehezebb, sálálá, jattot mondtam hogy ha lehet ne a kártyával fizessék mert az nem jó, és kész.
aztán jöttek a pulthoz, kezembe nyomtak 10 fontot (80 fontos számlára nagyon jónak számít, persze be kell dobnom a közösbe) rámkacsintottak, see you soon, aztán mentem letakarítani az asztalt és ottvolt egy cetlin a szám meg hogy call up!
ehh, hánynom kell. bezzeg a lányok nem ilyenek, 'rvaéletbe!
Aktív témák
- Óra topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- BestBuy topik
- Keresek egy topikot, de nem találom!
- Linux kezdőknek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Új MSI MAG PANO M100R PZ Black pc ház, számítógép ház
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB Awesome Navy használt, megkímélt 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest