- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi haladó szinten
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Mini-ITX
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- Audiofil és gamer? Az ASUS megpróbálja
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Hangtechnika (pa, stúdió, analóg, digitális, pc)
Aktív témák
-
NoLF
veterán
válasz
Lord Zero
üzenetére
igen elég direkt... egész este én szolgáltam fel nekik, én vittem a bort, mosolyogtam ahogy kell, satöbbi... ők ketten tuti buzeránsok, de nem tűntek egy párnak (olyan 22-25 körüli srácok lehettek, teljesen normálisnak tűntek, nem rítt le róluk hogy buzik, bár én egyből megállapítottam és mondtam a havernak, az egyik folyton az új gyémántberakásos órájáról beszélt, a másiknak a frizurája volt elég érdekes...)
nem hiszem hogy félreérthető volt bármilyen megnyilvánulásom is... a mellettük lévő asztalnáél elbeszélgettem egy kedves idős házaspárral hogy honnan vagyok mit csinálok itt satöbbi, megdicsérték a kiejtésem blabla, aztán mentem a melegekhez, számlát fizettetni, egyből azzal fogadtak hogy milyen lovely hogy külföldiek ide jönnek dolgozni, meg hogy mennyire fancy a kiejtésem, gorgeous hogy 6 év angoltanulás után így tudok beszélni stb... én meséltem arról hogy az angol milyen könnyű, és hogy a magyar ezerszer nehezebb, sálálá, jattot mondtam hogy ha lehet ne a kártyával fizessék mert az nem jó, és kész.
aztán jöttek a pulthoz, kezembe nyomtak 10 fontot (80 fontos számlára nagyon jónak számít, persze be kell dobnom a közösbe) rámkacsintottak, see you soon, aztán mentem letakarítani az asztalt és ottvolt egy cetlin a szám meg hogy call up!
ehh, hánynom kell. bezzeg a lányok nem ilyenek, 'rvaéletbe!
Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Formula-1
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Házimozi haladó szinten
- iPhone topik
- Tőzsde és gazdaság
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- További aktív témák...
- Apple iPhone Se 2022 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával/
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 128-256SSD I HDMI I 14" HD+ I W10 I Garancia!
- Eladó Samsung S23 Ultra 8/256GB / 12 hó jótállás / ÚJ AKKUMULÁTORRAL!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest