Hirdetés

Aktív témák

• NoLF

veterán

válasz Lord Zero #1307 üzenetére

igen elég direkt... egész este én szolgáltam fel nekik, én vittem a bort, mosolyogtam ahogy kell, satöbbi... ők ketten tuti buzeránsok, de nem tűntek egy párnak (olyan 22-25 körüli srácok lehettek, teljesen normálisnak tűntek, nem rítt le róluk hogy buzik, bár én egyből megállapítottam és mondtam a havernak, az egyik folyton az új gyémántberakásos órájáról beszélt, a másiknak a frizurája volt elég érdekes...)
    nem hiszem hogy félreérthető volt bármilyen megnyilvánulásom is... a mellettük lévő asztalnáél elbeszélgettem egy kedves idős házaspárral hogy honnan vagyok mit csinálok itt satöbbi, megdicsérték a kiejtésem blabla, aztán mentem a melegekhez, számlát fizettetni, egyből azzal fogadtak hogy milyen lovely hogy külföldiek ide jönnek dolgozni, meg hogy mennyire fancy a kiejtésem, gorgeous hogy 6 év angoltanulás után így tudok beszélni stb... én meséltem arról hogy az angol milyen könnyű, és hogy a magyar ezerszer nehezebb, sálálá, jattot mondtam hogy ha lehet ne a kártyával fizessék mert az nem jó, és kész.
    aztán jöttek a pulthoz, kezembe nyomtak 10 fontot (80 fontos számlára nagyon jónak számít, persze be kell dobnom a közösbe) rámkacsintottak, see you soon, aztán mentem letakarítani az asztalt és ottvolt egy cetlin a szám meg hogy call up!

ehh, hánynom kell. bezzeg a lányok nem ilyenek, 'rvaéletbe! :D

Aktív témák