Hirdetés
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Degeneratív kapcsolóval készül a Firefox
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- Androidos fejegységek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Melyik tápegységet vegyem?
- Amazon Kindle
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Aktív témák
-
Dictator^
veterán
istenem!
Alszok, szépen nyugodtan, erre hallok egy kurva nagy dörrenést. Mintha vmi ki dölt volna, de nem vettem figyelembe, aludtam tovább. Pár mp-után, édesanyám szól, hogy Csaba kidöntötték a kapunkat [link]. Felöltözök, kimegyek azt ucába nézelödök senki semerre.
Kapu előtt keréknyom vezet a kapu felé aztán gondolom egy rükverc és ment a keréknyom be hátra a szomszédhoz. Meg is pillantottam egy szép metál szürke Opel Vectrát. Mellette egy emberke áll, de nem az iszákos szomszéd (a tulaj). Kérdezem az embertől, hogy mi az isten történt itt (olyan 45 körüli alkoloista lehetett az is). A kérdésre azt felelte, hogy kidöntötte a szél. Gondolkozok, a kuka nem borult fel, de a faszomsetudja hány kg kerités lejön a helyéről ugy hogy meggörbült a (zsanér vagy a pánt vagy minek hijják ezt). Leugattam azt emberkét, aztán kijött a bunős a házból, a szomszéd 60as alkoholista egyén bevallotta, hogy ő csinálta aztán nézett ki a fejéből. Annak hiába a leguatás, megverni nem verhetem azért mégse. Megjegyeztem a haverja azért jól hazudik, az is csak nézett mint 1 fasz. Visszajöttem feltettem a kaput aztán most megyek is kajálni. Faszomba az ilyenekbe már. Lehet meg kéne ajándékozni azt a szép Vectrát este vmivel
hibák miatt bocsi, kurvaideges vagyok mellette még álmos is
Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Synology NAS
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Androidos fejegységek
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
- BESZÁMÍTÁS! 16GB G.skill Ares 2400Mhz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Autós kamera eladó
- Eladó iPhone 15 Rózsaszín / 256 GB újszerű, 6 hó bolti garival
- LG 39GX90SA - 39" Ívelt Smart OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest