Hirdetés
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
Ebben is lehet valmami. Most talán harmadszor néztem mmeg a Bíbor folyókat, de még mindig nem értem. Az viszont tény hogy nem most kéne megértenem, de ez akor is szégyen egy fimntől, hogy akárkit kértem hogy magyrázza el érthetően a lényegét, nem vállalta senki,
Na szóval akkor nem most kéne nekiállnom ... mit is kéne hogy nem kéne nekiállnom? A pic.ba hogy ilyenkor minden kimegy a fejemből,,,
Dea mi durva, hogy jobban kész vagyok mint mikor hazajöttem. Nem értem, biztos megcsapott a meleg. Bár nem találkoztam homokossal, pláne nem hagytam megütni magam neki. Húha, asszem lefekeszem. Na, és, na most, kivételesen...megint egyedül

Hűű, mit találtam
egy férfi két eset ez egyik csatornán..
Na, asszem még nem kell elsietni a gyors lefekvést. Még egy kis művelődeés ránkfér. De miért nincs rajtuk ruha?

[Szerkesztve]
Aktív témák
- Samsung 860 Pro 256GB V-NAND SSD
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Spiegen Rugged Armor Pro tok PS Portal-hoz
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ebben is lehet valmami. Most talán harmadszor néztem mmeg a Bíbor folyókat, de még mindig nem értem. Az viszont tény hogy nem most kéne megértenem, de ez akor is szégyen egy fimntől, hogy akárkit kértem hogy magyrázza el érthetően a lényegét, nem vállalta senki,

egy férfi két eset ez egyik csatornán..