Hirdetés

Aktív témák

• VladimirR

nagyúr

válasz Agostino #3162 üzenetére

legegyszerubb az lett volna, hogy mielott utazol, tajekozodsz annak mikentjerol, de legalabbis ezen hibad miatti kemeny egy oran at tarto meghurcoltatasodat nem rovod fel a buszvezetonek
    annak a buszvezetonek, aki teljesen jogosan jart el, leven nem rendelkeztel azon papirossal, ami igazolta volna, hogy jogosan veszed igenybe a ~80%-os kedvezmenyt, ami a diak berleten van

de nezzuk maskent, hogy miert is nem mondta azt, amit szerinted kellett volna
    vegyunk mondjuk engem, nem vagyok mar diak, evegett nem vagyok jogosult semminemu diakkedvezmeny igenybevetelere a volan jaratain
    tegyuk fel, hogy felszallok a diakberletemmel (mert vasarlaskor valoban nem kerdezhetuik meg mindenkitol, foleg ugy, hogy diakberletet barki vehet, akar a 92 eves nagyanyam is), es tegyuk fel, hogy van hozza ervenyesitovel rendelkezo diakom (nincs, de akar lehetne is)
    papirom nincs, mert annak kiadasahoz iskolalatogatasi igazolas szukseges (legalabbis nalunk, a bv-nal)
    roviden: bliccelek
    ezek utan szerinted az a megfelelo eljaras, hogy a sofor azt mondja, vagy vegyel teljesaru jegyet, vagy szallj le, es probalj meg felslisszolni a kovetkezore, hatha nem olyan szemfules a sofor (meg ha nem is ezekkel a szavakkal, hanem pl a tieiddel), vagy az, hogy elveszi a bliccmen berletet?

en a helyedben suru kussban orulnek, hogy az egesz melle nem varrtak a nyakamba egy 6000-es helyszini birsagot (bv-nal -nal par eve ennyi volt), ami 30 nap utan el;etfogytiglani bortonbuntetesse lep elo

Aktív témák