Aktív témák
-
[amne]
senior tag
''PR szöveget nyom'' - erről a ma reggeli m1 szereplése jutott eszembe, pont azon gondolkodtam hogy nála mennyire nem látszik a PR szöveg (persze esetek többségében megírt szöveget mond, csak a nyökögéstől úgy tűnik ott találja ki ;] ). Különösen tetszett egy párbeszéd részlet megpróbálom visszaidézni.
Riporter: Ha 8 évig nem javul a világgazdaság akkor...
MP: Akkor 8 évig nem fogunk adót csökkenteni. Mert nem az adott helyzetet kell szem előtt tartani hanem a jövőt. A fejlődést.
Nem kertelt hogy megpróbálunk akkor is javítan. Ez vagy nagyon őszinte vagy nagyon betervezett volt, nem hiszem. Amúgy igen MSZP-re szavaztam, de nem emiatt tetszett a fenti kis jelenet. -
LordX
veterán
Nekem csak az nem tetszett, hogy a saját PR szövegét nyomatta egy magyar nemzeti ünnepen. Kicsit olyan érzésem volt, hogy ''Augusztus 20. - Magyar nemzeti ünnep - MSZP-seknek''. Kikérem magamnak!
A kifütyülést - nem mondom, hogy szép dolog (sőt, igenis bunkóság) - de nem volt kevésbé bunkó Pétertől sem a szövege..
Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 4
- Formula-1
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Napelem
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- HP Zbook 17 G6,17.3",FHD,i7-9850H,16GB DDR4,256GB SSD,T1000 4GB VGA,WIN11
- Lian Li HydroShift II LCD-S 360CL - AM5 & AM4 felfogatókészlettel - GARANCIA: 2028.01.06
- 2027.09-ig gar. Elgato Game Capture HD60 X Profi külső rögzítőkártya!
- Dell Optiplex 3050 SFF,i5-6500,8GB DDR4,256GB SSD, WIN11
- Dell Precision 5550,15.6",FHD+,i9-10885H,32GB DDR4,512 GB SSD,T2000 4GB,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest