Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen monitort vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- ASUS ROG Ally
- Amazon Alexa
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Aktív témák
-
[amne]
senior tag
''PR szöveget nyom'' - erről a ma reggeli m1 szereplése jutott eszembe, pont azon gondolkodtam hogy nála mennyire nem látszik a PR szöveg (persze esetek többségében megírt szöveget mond, csak a nyökögéstől úgy tűnik ott találja ki ;] ). Különösen tetszett egy párbeszéd részlet megpróbálom visszaidézni.
Riporter: Ha 8 évig nem javul a világgazdaság akkor...
MP: Akkor 8 évig nem fogunk adót csökkenteni. Mert nem az adott helyzetet kell szem előtt tartani hanem a jövőt. A fejlődést.
Nem kertelt hogy megpróbálunk akkor is javítan. Ez vagy nagyon őszinte vagy nagyon betervezett volt, nem hiszem. Amúgy igen MSZP-re szavaztam, de nem emiatt tetszett a fenti kis jelenet. -
LordX
veterán
Nekem csak az nem tetszett, hogy a saját PR szövegét nyomatta egy magyar nemzeti ünnepen. Kicsit olyan érzésem volt, hogy ''Augusztus 20. - Magyar nemzeti ünnep - MSZP-seknek''. Kikérem magamnak!
A kifütyülést - nem mondom, hogy szép dolog (sőt, igenis bunkóság) - de nem volt kevésbé bunkó Pétertől sem a szövege..
Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Linux kezdőknek
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Robogó, kismotor
- Gyúrósok ide!
- Fotók, videók mobillal
- EAFC 26
- E-roller topik
- További aktív témák...
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3702
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs