Hirdetés
Aktív témák
-
Gery77
csendes tag
válasz
twollah
üzenetére
Azt útálom, hogy a következő kormány mindig leállít mindent, felülvizsgál, új programot készít, de mire beindítja ezeketm már eltelt 2 év... Olyan ciki lenne egy programra azt mondani, hogy ez jó, ezt folytatjuk?
Amíg engem nem érint lényegesen a ténykedésük szarok bele, tenni úgyse tudok ellene, de legalább nem idegesítem magam halálra. -
Gery77
csendes tag
-
Gery77
csendes tag
válasz
twollah
üzenetére
Végülis én voltam a hülye állat, hogy nem gondoltam arra, hogy ezen a nagy ünnepen biztos fel fog ő is tűnni. Sebaj, legközelebb annyival később megyek ki, hogy véletlenül pont lemaradjak róla. Nem nagyon szoktam politizálni. A Viktor sem volt külömb, ő is ugyanezt tette, de ő, mint ember nekem szinpatikusabb volt.
OFF -
Gery77
csendes tag
Megértem, hogy megzavarták a Meggypeti beszédét, egy ünnepi koncert előtt kit érdekelnem az autópályák, meg, hogy ki, mikor, mennyit keres? Én is fütyültem, koncertre mentem, nem politikai rendezvényre.
A koncert megítélése pedig szubjektív, voltak benne jó részek is.
Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
- Lenovo IdeaPad Slim 3 83ER00J0HV Notebook
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 745 G6 14 üzleti notebook - R5 3500U 16GB DDR4 256GB SSD Vega 8 IGP WIN11
- iKing.Hu Apple iPhone 17 Pro Deep Blue ProMotion 120 Hz újszerű 100% akku Apple garancia 202
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest