Hirdetés
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- OLED monitor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Aktív témák
-
WN31RD
addikt
A füttyögéshez:
Nem láttam, nem hallottam Medgyessy beszédét, mert rohadtul nem tud érdekelni, hogy milyen PR szöveget nyom - annak ellenére, hogy rájuk (is) szavaztam, és ezt vállalom is. Nem hallottam így a füttyögést sem, de olvastam a beszámolókat róla.
Elég nagy kulturálatlanságnak és bunkóságnak tartom az ilyesmit. Nem kötelező elmenni ilyen helyekre, nem kötelező odafigyelni sem. De ha már ott van valaki, akkor adja meg azt a minimális tiszteletet, ami mindenkinek jár. Ha egy politikus egy hivatalos ünnepségen kiáll, és beszédet tart, akkor nem fütyülöm ki. Akkor sem, ha kifejezetten rossz szónok, akkor sem, ha szerintem hülyeségeket beszél, és akkor sem, ha szerintem a legtisztességtelenebb ember a világon.
Nagy gazembernek tartom például Orbán Viktort (kéretik nem flame-et indítani ebből), de soha nem vetemednék arra, hogy kifütyüljem a beszédét, vagy hogy hangos röhögésbe kezdjek, amikor éppen koronát úsztat. El sem megyek ilyen alkalmakra természetesen, de ha mégis oda kerülnék valahogyan, akkor sem tennék ilyet. És ha valakiről megtudnám, hogy ilyesmire készül, akkor megpróbálnám lebeszélni róla.
Amíg a politikai ellenfeleinket ellenségnek vagy utolsó kis senkiknek tartjuk, akik a legalapvetőbb tiszteletre sem méltóak, addig tovább is a béka segge alatt marad a magyar politikai kultúra. Az ellenfeleinket nem megalázni kell, hanem tisztességes versenyben, tisztességes vitában, esetleg a választásokon legyőzni. Ha pedig vesztettünk, akkor úriember módjára elfogadni a vereséget, és nem hisztit csapni miatta. Érdekes módon a magyarországi konzervatív, ''polgári'', stb. pártok és követőik többségéből éppen ez az úriemberre jellemző viselkedés, a nagyvonalúság és elegancia hiányzik (nem csak belőlük hiányzik persze), pedig az ember pont azt várná, hogy ők fognak élen járni, és példát mutatni e téren.
Lehet sorolni a mostani kormány hibáit. Lehet kritizálni őket. Kell is. De aki füttyög, az saját magáról állít ki igen-igen szégyellnivaló bizonyítványt. Ez a véleményem.
Aktív témák
- Poco M8 5G - majd megveszed
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Fallout 3
- Xbox tulajok OFF topicja
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro 256GB 89% (3hónap Garancia)
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- HP ProDesk 600 G4 i5-8100 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4155,100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4420, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest