- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- SSD kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- A 20. jubileumi Pentium G3258 tesztje
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Aktív témák
-
WN31RD
addikt
A füttyögéshez:
Nem láttam, nem hallottam Medgyessy beszédét, mert rohadtul nem tud érdekelni, hogy milyen PR szöveget nyom - annak ellenére, hogy rájuk (is) szavaztam, és ezt vállalom is. Nem hallottam így a füttyögést sem, de olvastam a beszámolókat róla.
Elég nagy kulturálatlanságnak és bunkóságnak tartom az ilyesmit. Nem kötelező elmenni ilyen helyekre, nem kötelező odafigyelni sem. De ha már ott van valaki, akkor adja meg azt a minimális tiszteletet, ami mindenkinek jár. Ha egy politikus egy hivatalos ünnepségen kiáll, és beszédet tart, akkor nem fütyülöm ki. Akkor sem, ha kifejezetten rossz szónok, akkor sem, ha szerintem hülyeségeket beszél, és akkor sem, ha szerintem a legtisztességtelenebb ember a világon.
Nagy gazembernek tartom például Orbán Viktort (kéretik nem flame-et indítani ebből), de soha nem vetemednék arra, hogy kifütyüljem a beszédét, vagy hogy hangos röhögésbe kezdjek, amikor éppen koronát úsztat. El sem megyek ilyen alkalmakra természetesen, de ha mégis oda kerülnék valahogyan, akkor sem tennék ilyet. És ha valakiről megtudnám, hogy ilyesmire készül, akkor megpróbálnám lebeszélni róla.
Amíg a politikai ellenfeleinket ellenségnek vagy utolsó kis senkiknek tartjuk, akik a legalapvetőbb tiszteletre sem méltóak, addig tovább is a béka segge alatt marad a magyar politikai kultúra. Az ellenfeleinket nem megalázni kell, hanem tisztességes versenyben, tisztességes vitában, esetleg a választásokon legyőzni. Ha pedig vesztettünk, akkor úriember módjára elfogadni a vereséget, és nem hisztit csapni miatta. Érdekes módon a magyarországi konzervatív, ''polgári'', stb. pártok és követőik többségéből éppen ez az úriemberre jellemző viselkedés, a nagyvonalúság és elegancia hiányzik (nem csak belőlük hiányzik persze), pedig az ember pont azt várná, hogy ők fognak élen járni, és példát mutatni e téren.
Lehet sorolni a mostani kormány hibáit. Lehet kritizálni őket. Kell is. De aki füttyög, az saját magáról állít ki igen-igen szégyellnivaló bizonyítványt. Ez a véleményem.
Aktív témák
- Horgász topik
- Autós topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Windows 11
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Google Pixel topik
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256gb (Jetbalck) - Újszerű, PITAKA tokkal, akár beszámítással
- i5-9600KF + ASUS PRIME Z390-P (RAM nélkül)
- MSI A850GF 850W Gold PCIe 5 Atx 3.0 12VHPWR Tápegység
- 4K Gamer PC (Ryzen 9 7950X3D, RX 7900 XTX, 64GB DDR5)
- Samsung Galaxy A35 256GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- 241 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Ideapad Gaming 3 15ACH6 notebook - R7 5800HS 16GB DDR4 1012GB SSD RTX 3050 4GB
- Apple iPhone 17 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár INGYENES SZÁLLÍTÁS
- Szerver / szerverterem / szerver infrastruktúra felvásárlás, 1-1db is, kiszállással, logisztikával
- Apple iPhone 13 128 GB Pink 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest