Hirdetés
Aktív témák
-
biker
nagyúr
sajnos nem annak szántam.
tényleg ma már csak a nyugdíjasokat nem érintik a szívatások a mindenféle megvonásokkal, őket nem izgatja sem a mnyp sem a lakástakarék megvonása, sem a nagy adókulcsok.
és nem tudnak elmenni OV-zt izgatni, mert max a tescoig mennek a 6ft-os zsemléért.
és a 6millió keresőnek nagyobb hangja van mint nekik, és sajnos nem fogják fel, a 6 millió kereső tartja el a 2millió nyugdíjast, ezért talán kéne ránk is figyelni... -
biker
nagyúr
lassan a nyugdíjasokon kívül senki nem szereti megyóékat, és van kb 6millió kereső, és 2millió nyugdíjas, a többi a tanuló/gyerek...
szerintem ebből az arányból már látható, hogy a 1/3-nyi nyugdíjas, akinek 1/4-e ugysem tudna elmenni, és nincs is ereje üvölteni, hogy zavarna meg egy OV beszédet? sehogy... :D -
biker
nagyúr
válasz
Warlock_42
üzenetére
mire gondolsz???
nem teljesen világos... -
biker
nagyúr
most nézem a hír-tv-n a tegnapi medgyesi beszéd ismétlését...
amilyen vérlázító dolgokat mondott, nmem kellett lefizetett rendbontó a füttykoncerthez...
''ma egy kereső 20-25ezerrel többet visz haza mint 2 évvel ezelőtt...''
itt vertem bele majdnem a fejem a tv-be...
mit tettek ők ezért???
semmit.
és az, hogy jövőre meg ennyivel kevesebbet viszünk majd haza? az lóf@...
az mszp-sek lehet nem hallottak még arról, hogy a privatizáció évei alatt mennyi cég ment magánkézbe, és így a munkavállalok kb 15-20%-a maradt állami vállalatoknál, illetve olyan helyen, ahol vmilyen módon garantált illetmény van.
nekik igen, ennyi plussz, de a maradék 80% kft, bt, vállakozó, rt, stb alkalmazásában NEM kapja meg ezeket, és nem kap ilyen illetményt, így NEM jöhet ki ez a szám.
és rohadt szar ám nézni, hogy ez a 15-20% évente 1-2-3 alkalommal itt nyivákol, meg sztrájkol, hogy ez is kevés neki, a 80% meg ha sztrájkolna, mehetne munkát keresni, mert kirugják seperc alatt...
szép állapotok... -
biker
nagyúr
jajj, mindjárt elsírom magam a meghatottságtól...
nem ismersz egy Henrik27 néven írkáló csávót, aki mindenre a ''lammerszar'' ''lamer'', és hasonlókat írja, meg röhög ha valakinek fagy a gépe???
jajj, te... de megható tudsz lenni...
épp most olvastam a tegnap esti cigányozás, buzizást, maszturbálást a prohardver csatin...
meg a délelőtti műsorod volkovynak címezve..
komolyan, szánalmas vagy...
sztem egy pszichiáter sírva menekülne tőled... -
biker
nagyúr
-
biker
nagyúr
nem szólok.... :DDD
nem szólok :DDD -
biker
nagyúr
én meg sem szólalok már többet...
ígérem! -
biker
nagyúr
te vagy mifike reinkarnációja, vagy jóbarátja???
vagy minden fórumon így nyitsz, hogy lefaszozol valakit???
jó lehet neked...
én ezt a stílust nem veszem fel, és ezért nem is reagálok rá komolyabban, mert értelmesen nem lehet, máshogy meg fölös...
pápá -
biker
nagyúr
ezt oda akartam írni, de galád módon lezáratott....
hát mifi, ráb..tál, mert soha nem reklámozta magát localhost!!!
egyszer mailezte körbe a boltja címét, ami mellesleg nem hw bolt, és akkor INGYEN PIACOT REKLÁMOZOTT szerkesztői beleegyezéssel, nem pedig indirekt módon haszonszerzés céljából.
ez két elég különböző dolog.
pedig neki sem mondta senki, hogy nem illik, csak ő tudta magától.
biztos jól nevelték....
és ha nem gyanus, senki nem hirdetgeti itt magát, és cracket sem keres/ad senki.
megvannak az olyan helyek, ahol az megy.
itt nem.
Aktív témák
Hirdetés
- Öt számjegyű akkukapacitást ígér a Realme
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Mini-ITX
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Projektor topic
- OLED monitor topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- Bomba ár! Dell Latitude 7410 - i7-10810U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Asus A31 PLUS TG ARGB 650W
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest