- Projektor topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED monitor topic
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen monitort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Aktív témák
-
Den
veterán
bocs, de ez a koncert az eu csatlakozásal kapcsolatos, siukeres népszavazás megünneplésére volt, nem aug 20. tiszteletére, bár ahhoz is méltó volt. A beszéd meg... nem hallottam mert nem érdekelt, csak a koncertet néztem, de olvastam róla, hát semmi meglepő, nem volt benne, tkipikus politikus beszéd volt, minden rendben, mindent jól nyomunk, mindenkinek jó lesz.. szokásos pr dumá lásd orbán beszédeit az előző négy évben.
Engem az zavar, hogy miért dimenzionálják túl ezt a beszédet, Ez egy kötelező gyakorlat, ilyeneket mindig nyomnak, soha nem nézem... de volt egy koncert is! megnéztem az indexet, origót, egy szó nincs róla. Pedig az előadók k.va nagyot teljesítettek, az énekkar jelentős része az ország különböző városaiból érkezett iskolai énekkarokból állt, ott ültek délutántól a dögmelegben, és utána nyomtak egy vérprofi koncertet. Pár sort megérdemeltek volna. De nem, mindenki két politikus semmit mondó, kötelező elemekből felépített beszédén rágódik... :(
Aktív témák
- Gitáros topic
- Bittorrent topik
- Hardcore café
- MWC 2026: Óriásakkut tuszkoltak egy szupervékony hajlíthatóba
- Projektor topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Ipad 10th , 11th Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- BONTATLAN Új Iphone 17 256-512GB Minden Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehet
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Eladó SteelSeries Apex 3 gamer billentyűzet, új!
- Satechi numerikus pad, számbillentyűzet eladó
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 3420 - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
- Eladó Xiaomi Redmi 15 6/128GB fekete / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest