Hirdetés
Aktív témák
-
Monya78
veterán
Ide is beírom a problémámat:
A lényeg hogy Tegnap filmnézés közben, érdekes hangokat hallottam a hangfalakból, Film kikapcs, hangok folytatodtak (nem ismertem fel a szöveget mert rossz volt a minősége), mintha valamilyen beszélgetést jött volna a hangfalakból, mivel kis szünetek voltak a szövegek között ezért úgy gondoltam valamilyen CB rádió vagy valami más tipusú rádióbeszélgetést fogok...
Ezért a TV tunerből minden kábelt kikaptam: hang megmaradt
A TV tunert kikaptam a gépből: hang megmaradt
Kikapcsotam a gépet, csak a hangfal üzemelt: hang megmaradt
Ez kb. 3 órán keresztűl tartott, iszonyú zavaró!!! Mi lesz ha újrakezdődik??? Behülyülök...
Egyik haver azt mondta hogy a felső szomszédom Rádióamatőr hobby-a van...de akkor is hogy a picsába szól a hangfalamból az adás...
Aktív témák
- LENOVO ThinkPad s3 YOGA 14",i5-5200U,8GB DDR3,256GB SSD, WIN10,TOUCH
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- HP EliteBook 830 G8 11.Gen i5 16/256GB Gyári magyar bill, kb.0 perces, üzletből, 12 hó garanciával
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- 9 DARAB (FEBRUÁR 26) GAMER, TERVEZŐ, VÁGÓ LAPTOP -20 -50% NVIDIA 4050-4070 Quadro RTX A 1000-5000
- iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4589
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol extrával garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8-16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" - M2, 16GB/256GB - 6 ciklus - 100% akku(MC7X4MG/A) Éjfekete -HUN
- Használt Artfone A400 4G Senior mobiltelefon / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest