Hirdetés
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Beépített hangszórót is kapott az MSI legfrissebb mini PC-je
- CES 2026: egy ponton világelső lett a Micron új SSD-családja
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- CES 2026: máris tekert egyet HBM4 memóriáján az SK Hynix
Aktív témák
-
Monya78
veterán
Holnap államvizsgázok, vagyis mindjár ma!!!
ÁÁÁÁ...már azt sem tudom fiú vagyok vagy lány...
Ki van a tököm a tanulással, 3 napja szinte egyfolytában a könyvet lesem... -
Monya78
veterán
válasz
ngabor2
üzenetére
Kipróbáltam úgy hogy csak egy fülhallgató volt bedugva...akkor is jöttek a jelek...
Ahogy néztem a anntennákat a tömb tetején vagy egy pár bazi nagy, Én pedig a földszinten vagyok, és az Én antennám a szemközti emeletes háztömbre irányul.
Hangfalkábel köré fémharisnya elég gázos lenne, mivel 5.1-es rendszerem van, összesen vagy 20m-nyi vezeték cikázik minden felé... -
Monya78
veterán
Ide is beírom a problémámat:
A lényeg hogy Tegnap filmnézés közben, érdekes hangokat hallottam a hangfalakból, Film kikapcs, hangok folytatodtak (nem ismertem fel a szöveget mert rossz volt a minősége), mintha valamilyen beszélgetést jött volna a hangfalakból, mivel kis szünetek voltak a szövegek között ezért úgy gondoltam valamilyen CB rádió vagy valami más tipusú rádióbeszélgetést fogok...
Ezért a TV tunerből minden kábelt kikaptam: hang megmaradt
A TV tunert kikaptam a gépből: hang megmaradt
Kikapcsotam a gépet, csak a hangfal üzemelt: hang megmaradt
Ez kb. 3 órán keresztűl tartott, iszonyú zavaró!!! Mi lesz ha újrakezdődik??? Behülyülök...
Egyik haver azt mondta hogy a felső szomszédom Rádióamatőr hobby-a van...de akkor is hogy a picsába szól a hangfalamból az adás...
Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747
- AKCIÓ! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó igazi ritkaság! LG G7 Thinq 4/64GB / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest