Hirdetés
Aktív témák
-
rog
addikt
hogyhogy milyen? hat allat! :))
azt is mondhatnam:
''Nobody gonna take my car
I'm gonna race it to the ground
Nobody gonna beat my car
It's gonna break the speed of sound
Oooh it's a killing machine
It's got everything
Like a driving power big fat tyres
and everything
I love it and I need it
I bleed it yeah it's a wild hurricane
Alright hold tight I'm a highway star''
27 eves 123w merci. automata. 3000-es diesel.
ja, ezust szinu :) -
ehh
csendes tag
az elején még, én is írtam egy-két rövid, értelmetlen hozzászólást minden témába, az első pár napban volt olyan, hogy egy napon 5 használhatatlan topicot nyitottam (szétkentem egy szúnyogot a monitoromon; már csak 8-an vagyunk ide mindenki! stb..).
nem azért, hogy a hozzászólásaim számát növeljem, hanem azért, mert még nem fogtam fel azt, hogy a fórumot nem erre találták ki. ezért elnézést is kérek mindenkitől és nagyon szégyellem, de több ilyen már nem lesz.
azoknak akik a hozzászólások számára mennek:
-mit értek az godlike besorolással, ha senki nem vesz titeket komolyan? -
zsoltee10
addikt
Az erőmű igazgatója beismerte, illetve elmondta, hogy eddig is szokott lenni kisebb-nagyobb meghibásodás, de ezek nem kerültek nyilvánosságra. Most meg az is hírértékű Pakssal kapcsolatban, hogy egy dolgozó nem tedte vissza a helyére a csavarhúzót. Egy kissé szerintem is túlzásba viszik a dolgot, de tény, hogy a meghibásodás súlyos volt. Kíváncsi vagyok mikorra tudják megoldani.
-
Queene
csendes tag
Nem gondolom tisztességtelennek, nézd meg a kicsi lányt, gyönyörű, akinek tetszik, szavazzon rá, akinek nem, nem kötelező.
Az a tisztességtelen, ha váltom az IP-t és egy óra alatt beszórok 200 szavazatot. De ilyet én nem csinálok, csak megkérek mindenkit, akinek tetszik a kicsi lány, segítsen nekünk egy szavazattal. Vagy kettővel. Akár naponta többel:)) -
tomcs
őstag
Kis pöcsözés: 1. figyelmeztetés, 2. ban....ennyi.
az a poen hogy nem olyan egyszeru banolni valakit, foleg ha nagyon ''vissza'' akar jonni, foleg ha meg nem is matt hulye vagy esetleg adsl-elofizeto.... de az se egy kellemes eset ha pl kollegista..
jo ennek nem igy van koze hozza, ugyanis ezek az emberek nem a sajat hulyeseguk miatt haltak meg, de pl amikor olvasol darwin-dij sztorikat akkor nem rohogsz jo nagyokat? kulonben sem lehet tenni az ilyen viccek ellen semmit, ha abbamarad a keletkezesuk az azt jelenti majd hogy kihalt az emberiseg :DDD -
Polesz
addikt
Hát nem tudom, ha belegondolsz elég durva a vicc:
- Miért jó az amerikai üzletembernek?
- Mert házhoz jön a repülő.
Ez is emberek halálát figurázza ki elég durván, még ha kép nincs is hozzá. A halott csecsemő lehet morbid lehet vicces, de azt már én se tolerálnám oly egyszerűen mint ezt a képet. Megnéztem, túlléptem rajta, viccesnek is tartottam bizonyos keretek közt, de nem kezdtem hangosan röhögni.
Valóban sok ''idióta'' megfordul a különböző oldalakon nem csak itt. Pl ez többek közt a sulinet átka is. Azonban hidd el, hogy ezek az emberek is felnőnek szépen és majd ők is idegeskednek ilyen pudingarcok miatt :) Szal béke tesó a moderátorok teszik a dolgukat és nem is rosszul. -
tomcs
őstag
ahopgy polesz mondja.. morbid de aze humor.. vegulis szinte nincs olyan vicc amibe ne le7ne belemagyarazni egy megsertodest de nem ez a celjuk. ha nem talalod viccesnek akkor ignorald.. de tudod, az ironia nem egy orszag ahol minden vasbol van...
a le-kispocs-ozes sajnos egy uj jelenseg, sajnos van, mit lehet tenni. azt meg megsem tehetjuk meg hogy legyen ''belso kor'' ahova ujoncok nem szolhatnak stb stb. es ahol sok ember van az jobban odavonzza a hulyeket, 50 kozott egy sincs, 1000 kozott van 10, 5000 kozott mar 100 stb -
Polesz
addikt
Túl sok mindent mellre szívsz. A pöcsözés valóban nem kellett volna. Az amcsi képet megnéztem és azon gondolkodtam, hogy mennyi pihentagyú ember van. Gondolj bele, hogy mennyi vicc született a terrortámadás szept.11. után is. Morbid humor is humor, ha nem tetszik nem nézed. Ennyi.
-
-
GeorgeTerror
senior tag
''Rengeteg fantasztikus beszélgetésben volt részem......de tényleg, amit józanul nem tudtam volna ''kierőszakolni'' abból az emberből akivel dumáltam....''
Igen ez az állapot az alkohol csodája. Én csak úgy mondom: filozófussá ittam magam.Ez jó. Így tényleg jót lehet dumálni.
Sajnos az emberek nagy része túlságosan felszines ahoz, hogy ilyen állapotban érezze jól magát. Tehát tovább iszik. Vagy egyszerűen nem tudja meghatározni a mértéket ami ehez a módosult tudatállapothoz vezet. Félek tudat alatt nem is akarják. -
Panther
HÁZIGAZDA
Félreértettél. A hányás csak undorító, nem ezért hagy ott, azon meg hogy az ember mit csinált részegen mindig röhögni szoktunk suliban, ha elég nagy marhaság :) Úgy értettem talán valami olyat mondok amivel megbántom az illetőt, és ezáltal elvesztek egy (potenciális) barátot.
De mondj egy konkrét példát: mi jó sült ki eddig abból, a TE ''ittas'' voltál? :) -
Panther
HÁZIGAZDA
Én most sem utálok senkit azok közül akikkel iszogatni szoktunk... sőt, én törekszem arra hogy midenkivel jóban legyek, de nem akar menni... :O
Egy estére csak a jót látni? Azt mondod azon az egy estén nagyon jól érezém magam. De mit ér az egész, ha utána nem is emlékszem rá, összehányom az asztalt, véletlenül megbántok valakit? Akkor van egy jó estém, amiről nem is tudok, egy sztori amiben mindenki rajtam röhög, és egy elvesztett barátom. ...megéri? -
Panther
HÁZIGAZDA
Akaraterő szerintem van bennem -- legalábbis ilyen téren -- rendesen, hogy 18 évig meg tudtam állni hogy ne igyak és ne dohányozzak... úgy voltam vele hogy soha nem fogok inni semmit, de aztán a 18. szülinapom osztálytársaiimal ünnepeltük, vettek nekem egy jó pezsgőt is, aztán úgy voltam vele, elvégre egyszer vagyok 18, és ha iszok 1-2 pohár pezsgőt attól nem lehet bajom :)
(Az a baj hogy mindenki így indul el a lejtőn :) Hűűű de költői voltam ;] ) -
tomcs
őstag
ebben az a poen hogy a macska pont ugy all, mintha feltartana a ''kezet'' ''nebancsal'' jeligere.. szvsz ez igenis aranyos es vicces.. persze akie a macska valoszinuleg nem akarta kinyirni, sot valoszinuleg a pisztoly sem egy mukodo darab, stb. ennel meg az is sokkal durvabb pl ha egy macska vagy kutya beleszorul a kukaba, vodorrel a fejen maszkal stb, pedig az meg teveben is lement soxor...
mas kerdes hogy az allatok szorakozasbol valo kinzasat es megoleset elitelem, de ez nem az, ha nem sikerul ebben a pozban lekapni akkor valoszinuleg fel se kerult volna a netre a kep (vagy esetleg lehet retusalt is? nem vagyok grafikus, nem tudom) -
CsendPenge
őstag
-
rog
addikt
ilyen lesz a kovetkezo gepem, csak p4.
off:
bizony. de mar nevetseges, mennyire nem erek ra sose.
most hetvegen, (+penteken) nem voltam a terkepen, es jovo hetvegen is lemegyek rola. Somogyorszag sziveben fogok rejtozni/toltodni.
es most persze szinten nem vagyok az orszagban.. :) -
CsendPenge
őstag
-
KERO_SAN
aktív tag
Hm, hat igen, ezen a minositesi rendszeren telleg valtoztatni kene..
Megpedig ugy, hogynem cask a hozzaszolasok szamat, hanem a felhasznalo regisztralasanak datumat is figyelembe kene venni.
Ne lehessen az hoyg egy idiota flooder, egy nap alatt ostag legyen stb.
Vhogy ugy kene hogy ostag pl 1 vagy 2 ev utan lehessen vki..
Nimrod egyebkent nem tunt el,meg midnig szokott irkalni.. -
-
keopsz
HÁZIGAZDA
Ez addig fog menni, amíg totál le nem süllyed a fórum színvonala. De ezt nem szeretném. Elképzelhető, hogy komolyabb moderálást fogunk bevezetni, gondold el, - minden személyeskedés nélkül, a nevezettekkel semmi bajom alapvetően - hogy levonnád az utóbbi hetek hozzászólásaiból mondjuk Holdét. Lehet, hogy x hozzászólással kevesebb lenne, de mégis, jobban működne minden. Hold, semmi problémám veled, de ha ezentúl összefognád a mondanivalód, és a való életben is keresnél magadnak beszélgetőpartnert, az jó lenne. Emberek, ez egy hardver fórum, trécselni el kell menni sörözni, barátokhoz, barátnőkhöz!
Aktív témák
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 13.6" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest