Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Autós kamerák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Philips LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Aktív témák
-
Bagoly
senior tag
...''akinek tetszik, szavazzon rá, akinek nem, nem kötelező.''...
Ha ezt írtad volna az elsőben is, nem azt, hogy aki tud az szavazzon akkor nem is írtam volna le. Te viszont azt írtad: szavazzon aki csak teheti. Ha mindenki aki olvassa ezt az üzenetet szavazz a felhívásodra (hiszen teheti, technikai akadálya nincs) akkor az szerintem etikátlan előnyszerzés másokkal szemben.
''Minden ip-ről félóránként lehet szavazni...'' Ezt a szavazást gondolom nem úgy gondolták a szervezők, hogy félóránként nézz a lányra és ha még mindíg tetszik szavazz mégegyet.
Ennek ellenére nem szerettelek volna megsérteni, tényleg aranyos a prücsök, csupán arra hívnám fel a figyelmet, hogy játszon mindenki a játékszabályok szerint.
Mégegyszer: amennyiben megsértettelek volna, elnézésedet kérem. Biztos én értettem félre.
Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- iPhone topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- Lenovo ThinkPad T14 - i5-10310u
- Lenovo ThinkPad X13 - i5-10210u
- Lenovo ThinkPad T440s i5 (12GB RAM / 240GB SSD) + Eredeti Ultra Dokkoló (40A1) - Iroda, Diák
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i7-13620H 4.9Ghz 10mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5060 8GB Win11 Garancia
- LG 65QNED86A / MiniLED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Intel i5 9500TE // Számla+ Garancia //
- Ultimate előfizetés akár 4714 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Nothing Phone 1 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Új Asus Vivobook S16 Flip 2in1 WUXGA X360 Touch i9-13900H 14mag 16GB 1TB SSD Intel Iris XE Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest