- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- OLED monitor topic
- Házimozi belépő szinten
- Apple MacBook
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Fujifilm X
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Váratlanul bónuszprocesszort kapott az LGA1851-es platform
Aktív témák
-
Bagoly
senior tag
Rengeteg fantasztikus beszélgetésben volt részem......de tényleg, amit józanul nem tudtam volna ''kierőszakolni'' abból az emberből akivel dumáltam....
Alapvetően nem vagyok egy ''bratyizós'' gyerek, de alkoholosan képes voltam egy csomó emberi butaságot mgbocsájtani és komolyan venni olyan embereket akikben egy csöpp értéket sem láttam. Volt akivel megérte, volt akivel nem. Néha olyan mély érzéseket szakítottam fel magamban, amiről magam sem tudtam. Másnap úgy ébredtem, mintha újjászülettem volna. Megtapasztaltam egy csomó határát a testemnek és egy jó adagot a lélek határtalanságából.
Manapság már ritkábban iszom, de néha olyan jó emlékezni.....újra érezni azokat az érzéseket, amit kamasz koromban tapasztaltam.
Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Gumi és felni topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Így néz ki és ekkor startol a Honor 600 Pro
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Óra topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 87% Akku.Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Mini 128GB 100% Akku. Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Lenovo Yoga Tab 3 Plus 3/32GB
- HP Probook 430 G6 (Intel Core i5-8265U, 13,3" FullHD) több darab, akár 19.990Ft
- 212 - Lenovo IdeaPad Slim 5 (16IMH9) - Intel Core U5 125H, no GPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16e 128 GB White 100% Akkumulátor 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- MikroTik RB5009UPr+S+IN
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 5500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon RGB Slider 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest