Hirdetés
Aktív témák
-
Bagoly
senior tag
Nem szar érzés, hogy nem tudod normálisan kihajtani a gépet csak a hungaroringen, mert megbüntetnének gyorshajtásért... Nem mondom jó egy ilyen versenygép, de közúti forgalomban a motor erejének tizedét sem használod ki, az meg olyan bosszantó...:DDD
(Gratulálok a masinához!) -
Bagoly
senior tag
Mielőtt szétoffoljuk a másik topikot felhozom ezt. Remélem idetalálsz Rog.
Szóval, milyen a verda? -
Bagoly
senior tag
Nem szeretnék túlérzékenynek látszani, de ez azért már durva.
[L]http://prohardver.hu/rios2_uzenetek.php?from=16072[/L]
Házigazdák, kéretik rendet tenni (szappanos-vizes szájmosás, vagy user delete)
, mert az igénytelenség nagyon kezd általános létfomává válni a fórumon. :((( -
Bagoly
senior tag
''Drága Bagoly, eszem azt a nagy fejedet''......Ezt most viccnek szántad?
Mint a visszajelzésből látszik nem ugranánk a kútba, de klikkelni eggyet azért más dolog...úgy látszik az bejött.
(Nem néztem végig a képeket, de gondolom a te porontyod a leghelyesebb, ha innen is mindenki rá szavaz) -
Bagoly
senior tag
...''akinek tetszik, szavazzon rá, akinek nem, nem kötelező.''...
Ha ezt írtad volna az elsőben is, nem azt, hogy aki tud az szavazzon akkor nem is írtam volna le. Te viszont azt írtad: szavazzon aki csak teheti. Ha mindenki aki olvassa ezt az üzenetet szavazz a felhívásodra (hiszen teheti, technikai akadálya nincs) akkor az szerintem etikátlan előnyszerzés másokkal szemben.
''Minden ip-ről félóránként lehet szavazni...'' Ezt a szavazást gondolom nem úgy gondolták a szervezők, hogy félóránként nézz a lányra és ha még mindíg tetszik szavazz mégegyet.
Ennek ellenére nem szerettelek volna megsérteni, tényleg aranyos a prücsök, csupán arra hívnám fel a figyelmet, hogy játszon mindenki a játékszabályok szerint.
Mégegyszer: amennyiben megsértettelek volna, elnézésedet kérem. Biztos én értettem félre. -
Bagoly
senior tag
Kezd hányingerem lenni az ''Ebben a topikban erről és erről lehet írni'' kezdetű témákból. Ráadásul persze a témanyitó semmilyen véleményt nem ír az első hozzászólásához.......Ennek komolyan mi értelme? :(
-
Bagoly
senior tag
Gyerekek: csak én nem találkozom mostanság Den-nel meg Rog-gal? :(
Jelentem hiányolom őket! -
-
Bagoly
senior tag
válasz
Hequila
üzenetére
Én a helyzet komikumára próbáltam csak rávilágítani...
Nevezetesen, hogy úgy eszed a tejbegrízt, hogy közben csorog ki a szád szélén, mert motyogod közben: ez milyen sz@r. De könyörgöm, akkor miért eszed?
Ha sz@r tessék jobbat csinálni, ja hogy az már nem megy? Akkor szidjuk a lúzer mérnököt aki megépítette a Schumacher autóját, mert a múltkor is lassan indult! -
Bagoly
senior tag
De nagyon.......
Amúgy meg mostanság (na jó, már régóta) divat mindent Bill Gates-re kenni. Nincs semmi közöm hozzá, de ha annyira szar miért használod mégis a windowst? -
Bagoly
senior tag
Pedig már majdnem bontottam a pezsgőt......:(
-
Bagoly
senior tag
Nem azt mondom, hogy könnyű dinamikus ip-vel bannolni valakit, de ha nem statikus van neki, legalább annyit meg lehet tenni, hogy törlöd a userét (természetesen a figyelmeztetések után). Nyilván regel magának egy újjat, de akkor elveszett a hozzászólásszám (és sztem az ilyen típusú emberkéket ez nagyon is izgatja), aztán csak rádöbben, hogy így nem lesz itt godlike.
Engem pl lazán lehetne bannolni :DDD) -
Bagoly
senior tag
Nem sértődtem én meg semmin, csak szerintem illetlen dolog ilyenekkel viccelni. Vicceljen már mindenki a saját halálával, azzal nincs semmi baj. Miért nem dobja be mindenki a nagymama temetéséről való képeket? Ja, az nem volt olyan vicces? Hát pár embernek ez az űrsikló-katasztrófa sem. (Engem érzelmileg abszolút nem érint az egész. Erkölcsileg azért annyira igen, hogy ezt beírjam.)
Kis pöcsözés: 1. figyelmeztetés, 2. ban....ennyi. -
Bagoly
senior tag
A morbid humor is humor és tudok is nevetni rajta, de ez a vicc ezeknek az embereknek a halálát próbálja humorosan beállítani. Ha egy karácsonyfa tetején egy halott csecsemőt látnál angyalka helyett, akkor is azt mondanád, hogy csak egy morbid vicc? A szept11-es viccek többsége nem azt ábrázolta ''viccesen'', ahogy az emberek meghalnak.
A pöcsözés nem egy eget rengető dolog önmagában, de egy eget rengető dolog felé az első lépés. Tény, hogy egyre ''érdekesebb'' emberkék találnak ide, én úgy gondolom be kéne tartani pár olyan egyszerű szabályt, hogy pl. nem pöcsözzük le egymást a fórumban. Arra ott a többi, jól ismert hely. -
Bagoly
senior tag
Most jövök a vicc topikból....
Azért valahol határt kéne húzni :(((
A másik észrevételem, hogy veszélyes hígulás van mostanság a PH! fórumozói között. Ez a le kis pöcsözés nem volt eddig erre divat, jó lenne, ha nem is lenne.
Házigazdák: kéretik intézkedni! -
Bagoly
senior tag
Francba, nem tudtam már beírni a hozzászólásom, mert Den lezárta a topikot (olcsóbb vagyok...)
Mifi, akkor ide:
Most komolyan: Ide jössz egy alapvetően sok-sok éven át nonprofitként működő oldal azóta remek társasággá kovácsolódott fórumozóihoz, ahol mellesleg nálad sokkal nagyobb cégek bannereken hirdetnek és próbálod az első pár hozzászólásoddal ingyen reklámfelületnek használni azt. Nem gondolod, hogy valami itt a pofátlanság határát súrolja?
Nem akarlak én megbántani, de ennek nem ez a módja. Ha tisztességes cég vagy, akkor fizesd meg a reklámodat, ne lerabolni akard, amit más fáradságos munkával összehozott.
Amúgy, ha sok pénz van az építőiparban, miért hagytad ott?
Pesten pl. annyi hardverkisker van, hogy koránt sem vagyok meggyőződve arról, hogy ez a legjobb üzlet manapság. -
Bagoly
senior tag
válasz
GeorgeTerror
üzenetére
Na látom volt értelme egy utolsó visszakukkantani......
Erről van szó! (Meg sok egyéb csodáról, ami ebben a ''kapatós'' állapotban terem csak).
Folyamatosan tartani ezt a szintet, az ám a próba.......mondjuk az a négy öt óra amíg ki zudtam húzni, mindíg kárpótolt a küzdelemért, hogy a penge élén táncoljak és se ide, se oda ne essek. -
Bagoly
senior tag
Jóccakát fiatalság!
(Remélem nem voltam túl off, végül is már majdnem tizenegy....;] Apropó, ismeri valaki Láng Zsoltot? ''Hányan mentek piripócsra''? Na az valami fantasztikus) -
Bagoly
senior tag
Rengeteg fantasztikus beszélgetésben volt részem......de tényleg, amit józanul nem tudtam volna ''kierőszakolni'' abból az emberből akivel dumáltam....
Alapvetően nem vagyok egy ''bratyizós'' gyerek, de alkoholosan képes voltam egy csomó emberi butaságot mgbocsájtani és komolyan venni olyan embereket akikben egy csöpp értéket sem láttam. Volt akivel megérte, volt akivel nem. Néha olyan mély érzéseket szakítottam fel magamban, amiről magam sem tudtam. Másnap úgy ébredtem, mintha újjászülettem volna. Megtapasztaltam egy csomó határát a testemnek és egy jó adagot a lélek határtalanságából.
Manapság már ritkábban iszom, de néha olyan jó emlékezni.....újra érezni azokat az érzéseket, amit kamasz koromban tapasztaltam. -
-
Bagoly
senior tag
Na akkor becsülöm az elhatározásod.....egyébként minden csak akaraterő függvénye...
Én sokat ''játszottam'' az alkohollal, mégsem lettem soha sem függő. Rengeteg pozitív élményt és tapasztalatot adott, persze nem csak az alkoholban van örömöm.(Mielött...)
Sok embert sokkal könnyebben lehet megismerni a segítségével. Félnek őszinték lenni, aztán egyszer csak megered a szájuk....:)
Ilyen szempontból soha sem igényeltem az alkoholt (a másik kedvenc játékom az ''őszintésdi'', viszont sok ember egyszerűen képtelen őszinte lenni, ha nem merít ''bátorságot''). Én inkább azt hatást szerettem benne, ahogy az érzékeidet menipulálja.....
(Na most már tuti rámragad, hogy alkoholista vagyok ;]) -
Bagoly
senior tag
csajkuffantó eladó! Sokan nem tudják, ezért leírom: a kuffantó egy olyan viselet, amit a felsődre hanyagul kivetve a csajok képtelenek ellenállni a vágynak, hogy kuffantsanak veled. Általában olyan 120e Ft körül van az ára, de most jóval ár alatt eladó. Azán irány a plaza!
;] -
Bagoly
senior tag
Emlékeztek a locomotív gt búcsú-koncertjeire?
Na az volt még ilyen. :DDD -
Bagoly
senior tag
válasz
GeorgeTerror
üzenetére
Twollah ilyen. Őszinte. ;]
Most azért paraszt, mert ő ki is mondja????? :P -
Bagoly
senior tag
Bagoly válaszolt.......
A levelezésed meg kéne oldani, mert így nagyon komolytalan nem? :DDD -
Bagoly
senior tag
válasz
CsendPenge
üzenetére
pissz :DDD (bár eddig sem voltam háborús kedvemben)
-
Bagoly
senior tag
Na megvagy végre!
Feltettem három mp3-at a tar ftp szerverére (tiff-nek átnevezve a képekhez)
Jobbat hirtelen nem találtam.
Részletek:
ftp.tar.hu
login: bagoly25
pass: bagoly25
Légyszi imádkozd már rá egy diskre!
Köszi. (Ha olvastad írj már ide valamit, hogy konstatáljam az üzenet célhoz ért). -
Bagoly
senior tag
válasz
CsendPenge
üzenetére
Te szerintem nem érted amit írok. Nem vagyok megsértődve, csak nem értem mi a vicces azon a képen. Mondjuk Rog sorozatokra utaló írásából már kezdem kapizsgálni. Viszont így egyedül kiragadva egy olyan kép amin egy állatra fegyvert fognak, nekem nem túl derűs.
-
Bagoly
senior tag
válasz
CsendPenge
üzenetére
Hidd el van akinek ezt az üzenetet hordozza a kép. (Aztán fut kipróbálni milyen is az). Persze itt nem normális értékrenddel rendelkezőkre gondolok.
Viszont én nem gondoltam, hogy lelövik, csak nem értem, mi ebben a vicces? -
Bagoly
senior tag
Fanatikus állatvédő vagyok, de azon felül nem értem, hogy abban a képben mi a vicces? Az, hogy ''feltartja'' a mancsát? Láttam ezt a macskát egy másik képen amint egy másik macskának ''magyaráz'', hogy tényleg ekkora egeret fogott. Hát az legalább egy kicsit vicces volt. Most komolyan nem állatvédelemből, de ha egy csecsemőre kapálózás közben fegyvert fognának (tudom, hogy csak montázs) te nevetnél? Egyszerűen nem értem ezen mi a vicces.
-
Bagoly
senior tag
Na Nimród, ha olvasod ezt (bár mostanság nem találkoztunk).....
A nagy visszatérésed után veled tényleg nem volt semmi gond.
Remélem nem sértettelek meg azzal, amit itt írtam. Az szigorúan a visszatérésed előtti időszakról szólt. -
Bagoly
senior tag
válasz
KovacsUr
üzenetére
Nem emlékszel Nimródra? (Sztem egyébként Holdnak is tuti ennyi volt a cél).
Nem pontosan idézek, de valami ilyesmit írt Nimród:
''Szerintem egy bizonyos státusz fölött (ide Nimród aktuális státusza volt írva) már mindenkit hackernek kéne tekinteni, mert az már bizonyította a hozzáértését.''
Neked ezekből a sorokból mi esik le?
Az a véleményem, hogy vannak bizonyos emberkék akikre a látszólagos elismertség úgy hat, mint a drogok. Hidd el pár hónap múlva, nagy arcal olvashattuk volna, hogy oktatja ki a figyelmetlen újjoncokat az ''őstag'' Hold. -
-
Bagoly
senior tag
Konstruktív on.
Nem tudom mennyire esznek majd meg a godlike-ok, de javasolnám egy teljesen másfajta elismerési rendszer használatát (esetleg teljes megszüntetését). Ha nem függne a hozzászólásszámtól semmi, szerintem elkerülhető lenne a Nimród-Hold szindróma és rendeltetésszerűen lenne használható a fórum. A közösség úgyis elismeri azon tagjait, akik erre méltóak. PL. ki kérdőjelezné meg annak a tagunknak az érdemeit, akit még dícsérni sem szabad ( :P ). Talán az egyetlen hátránya a ''belső értékrend'' elgondolásnak, hogy az újjoncok nem tudnák kihez érdemes fordulni a kérdéseikkel, bár talán azokat nem is emberekhez, hanem a közösséghez kéne címezni. -
Bagoly
senior tag
aktuális persze.....tegnap este küldtem, ha azt olvastad.
Tudsz nekem másolni valami zenét egy diszkre? (vihetnék én is diszket, de nekem egyszerűbb ha veszek tőled egy üreset, ha van.) Esetleg cd-n vinnék mp3-at, azt átteni. Az egész csak arra kell, hogy meghallgassam a cuccok közt van-e, hangzásbeli különbség. (meg hallgathatom a gépet ahol veszem, még vásárlás előtt, hogy megfelel-e. Viszont semmi lemezük nincs.) BP-en lenne esedékes, ha neked is jó. Minél hamarabb. -
Bagoly
senior tag
Láttad az indexen az ''Emvy, a véreskezű...'' topikot?
Húúúúú, az nagyon kemény...:)
Most komolyan:
Valahogy meg kellett oldani, hogy a topikok nagy része Hold egyszavas beírásaival volt tele. Lassan már hányingert kaptam, ha megláttam a kis pattogó vörös figurát az aláírásából a képernyőn és azt hiszem nem voltam ezzel az érzéssel egyedül. Hold értelmetlen magamutogatásává süllyedt lassan az egész fórum. Nem egyszer kérték, hogy vegyen figyelembe másokat. Két rossz közül, a kisebb történt. -
Bagoly
senior tag
-
Bagoly
senior tag
Totál egyetértek. Nézni is rossz ezt a sok egysoros (és igenis értelmetlen) hozzászólást. Egyrészt már az idegesítő, hogy az egész nyíltan a hozzászólás-növelés érdekében megy, de az még inkább, hogy tényleg nem tartalmaz semmi olyan infót, ami az írón kívűl mást is érdekelhet. Ha valakit érdekel még itt az oldal nívójának megőrzése, akkor ezt valahogy szabályozni kéne. Előbb-utóbb minden topikból olyan szemétdomb lesz, mint az első offtopikból, ha nem teszünk valamit. Akit a chat rész érdekel (Hold, Edem), tényleg menjen inkább át valami chatre és csináljanak ott találkát. Én nem mondom, hogy egy kis bolondozás nem fér el a fórumban, de háromszáz egyszavas hozzászólás azért már túllő a célon.
Aktív témák
- Lenovo IdeaPad 3 FELTURBÓZVA! 8GB RAM, IPS kijelző, 256 GB NVMe SSD, Win 11 Pro
- Ryzen 5 7500X3D +hűtött VRM-es B650M lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- Razer Blade 15 Base (2021)
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- Csere-Beszamitás! Playstation 5 Slim Disc Edition! Lemezes
- 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4Plus CoolerMaster 650W
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest