Hirdetés
Aktív témák
-
-
Egon
nagyúr
válasz
CsendPenge
üzenetére
Nem hiszem, 95% hogy nem megyek a pécsi talira.
-
Egon
nagyúr
válasz
CsendPenge
üzenetére
Szerintem ki lehetett volna...:(
1. Mint fentebb írtam: nem tudom poénra venni...
2. Szétfőni nem az Intel procik szoktak (a világegyetem egyetlen szétfőtt P4-ét pont te láttad. Csak egyetlen esetben tudok elképzelni ilyet: ha elszáll a táp és/vagy az alaplapi tápstabilizátor, és szerencsétlen proci kap vagy 8-10 V-ot; ekkor viszont bármely mai proci behal...). -
Egon
nagyúr
Biztos bennem van a hiba, de nem tudom humorosra venni a dolgot...:((
Már bánom, hogy annak idején, ifjonti fejjel röhögtem a ''csernobili gyerekek nyerik a 20xx-es focivébét'' típusú vicceken...:(
Azért szvsz nem lehet egy kategória a kettő, de ilyen rövid igőn belül egy _újabb_ paksi ügy, számomra több mint aggasztó... Persze csak ha nem abszolút kacsa... -
Egon
nagyúr
Azt pletykálják, megint valami gáz van Pakson, az erőműben...:((
Protoss, merre vagy?!? Informálj minket!!! :O:O:O -
Egon
nagyúr
válasz
GeorgeTerror
üzenetére
Arra tippelek, kapott egy pár kéretlen emilt valamelyik eszetlen olvasótól - legalábbis az emilcímét is megváltoztatta...:(((
Lehet hogy sok hozzászólás születik, de a színvonal ijesztően hígul: a leglátogatottabb topicok rendre a fáradt gőz rovatból kerülnek ki; szakmai témákban meg csak a flame megy...:(( -
Egon
nagyúr
Kétféle válasz van, a rosszindulatú és a konstruktív: :)
1. Dicsekvés (még lehetne írni hogy kinek milyen kérója/verdája/bigéje stb. van, illetve hogy kinek hány coll/hüvelyk/inch...:DDD).
2. Hibakereső topic esetén így nem kell apránként kihúzni a delikvensből, hogy milyen gépe is van, hanem csak rápillantasz az aláírására...:P -
Egon
nagyúr
válasz
KovacsUr
üzenetére
Lehet hogy igazad van, de azt lásd be, hogy
1. OEM progit eladni _nem_ ugyanaz, mint lopott kocsit alvázszámot átütni;
2. eladott OEM CD<>másolt CD: utóbbi kiesett haszont jelent; sosem volt és sosem lesz EREDETI.
Az más lapra tartozik, hogy OEM CD-t el lehet-e adni, és hogy jogtiszta marad-e az eladás után: szerintem igen mások szerint nem. De a fenti két dolog más kategória, és nem én kevertem bele a témába... -
Egon
nagyúr
Na még utoljára, mert emellett nem tudok szó nélkül elmenni...:(
Baromira nem ugyanaz...:( Utálom hogy ilyen példákat hoztok fel...:O
1. Én nem lopok el senkitől semmit sem, nem károsítom meg az előző tulajt, és a biztosítót sem (ellentétben a(z) (ál)gépkocsi-lopással). A kiadónak semmivel sem származik kára abból hogy eladom. Variációk: a/ eladom, b/ elajándékozom, c/ porosodik a fiókban stb. Egyik esetben sincs a kiadónak _plusz_ bevétele; én _megvettem_ a progit: a hardverrel került a birtokomba... Csúnya lenne egy rókáról több bőrt lehúzni...
2. Itt arról van szó, hogy (szerinted) akkor jogtiszta a cucc, ha hardverrel együtt kerül a birtokodba. Legyen (vitatom, de legyen). Most akkor ha én _elajándékozom_ a havernak, akkor ő bűncselekményt követ el ha használja azáltal, hogy nincs a birtokában a hardver?!? Nem hiszem... Itt a következő a képlet: _elvileg_ a hardverrel együtt használható, igaz? Hogy igazolod _bárkinek_ hogy jogtiszta?!? Ott a serial. Leellenőrzik, kiderül hogy hardverrel együtt adták el. Kérhetik a hardvert bemutatni? Nem. Akkor?!? Ez olyan mintha az igazolná egy kocsi ''eredetiségét'' hogy van rajta 2 színes lufi. Kötelező a lufikat a kocsin tartani? Nem. Akkor mi igazolja a kocsik ''eredetiségét''? Semmi... Maga a ''kocsi'' (azaz a CD) + a serial number. Ennyi. -
Egon
nagyúr
Crionnak igaza van: hol a licensz?!? Arra miért nem reagálsz?!? Különben is: ha nem kell hozzá bemutatni a hardvert, akkor _elvben_ ugyan lehet hogy tényleg nem jogtiszta, de _gyakorlatban_ az: elfogadja a BSA meg mindenki... Akkor miről is beszélünk?!? Ha eladnám hozzá a hardvert is, akkor az mennyivel lenne jobb bárkinek is?!? Ez már csak kákán csomót keresés... A ételár kérdése meg rám és a _potenciális_ vevőre tartozik: még mindíg kettőn áll a vásár, az esetleges impotenciális ''érdeklődők'' véleményére nem sokat nyom a latban (és még mindíg az a véleményem, hogy az általam megadott ár korrekt).
Ellentmondasz saját magadnak. Ha túl lett tárgyalva, akkor minek írsz ide is?!? Mindenáron tied kell legyen az utolsó szó?!? Inkább húzd a fejedre a szatyrod és menj a MediaMark-ba ijesztgetni a pázacicákat!!! :(( -
Egon
nagyúr
Ez nem semmi volt...:(((
-
Egon
nagyúr
Végre lecserélték a céges mobilom!!! :DD:DD:DD:DD:DD:DD:DD:DD:DD:DD:DD
-
Egon
nagyúr
Már csak 50-egynéhány hozzászólás, és változik a minősítésem...:DDD
-
Egon
nagyúr
válasz
CsendPenge
üzenetére
Azért érzed a dolog visszásságát? Localhost, aki a számítástechnikából él, nem bírja megoldani a problémát...;] Én a helyében nem reklámoznám...;];];]
-
-
Egon
nagyúr
Nem akarok kötözködni (azért is _ide_ írok, és nem a hírhez), de ezek a letöltések (a 3DMark-on kívül, természetesen) igencsak régiek: pl. több mint 2 hónapos bios-file az Abit BD7-hez...:(
-
Egon
nagyúr
válasz
GeorgeTerror
üzenetére
Nehogy nagy trauma érjen...;]
Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- További aktív témák...
- ELADÓ Gamer Konfig
- EIZO FlexScan EV2495 Made in Japan! 1920x1200 IPS USB-c állítható magasság, PIVOT 2024-04 gyártás!
- 10 DB Lenovo ThinkPad Laptop X13 G2 G3, T14 G3 G5, T14s G4 G6, P15 G1 G2
- RAM memória Crucial Pro OC Gaming 16GB DDR5 6400MHz CL32 Black - bontatlan, új
- Dell Latitude 7420, 14" FHD IPS kijelző, i7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év ga
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia - Akció!
- Új, Aktiválatlan, iPhone 15 (128 GB) (rendelhető)
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest