Hirdetés
- Home server / házi szerver építése
- VR topik
- Videós, mozgóképes topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- TCL LCD és LED TV-k
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- DUNE médialejátszók topicja
Aktív témák
-
Bagoly
senior tag
Rengeteg fantasztikus beszélgetésben volt részem......de tényleg, amit józanul nem tudtam volna ''kierőszakolni'' abból az emberből akivel dumáltam....
Alapvetően nem vagyok egy ''bratyizós'' gyerek, de alkoholosan képes voltam egy csomó emberi butaságot mgbocsájtani és komolyan venni olyan embereket akikben egy csöpp értéket sem láttam. Volt akivel megérte, volt akivel nem. Néha olyan mély érzéseket szakítottam fel magamban, amiről magam sem tudtam. Másnap úgy ébredtem, mintha újjászülettem volna. Megtapasztaltam egy csomó határát a testemnek és egy jó adagot a lélek határtalanságából.
Manapság már ritkábban iszom, de néha olyan jó emlékezni.....újra érezni azokat az érzéseket, amit kamasz koromban tapasztaltam.
Aktív témák
- Home server / házi szerver építése
- Milyen autót vegyek?
- VR topik
- sziku69: Szólánc.
- Videós, mozgóképes topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- TCL LCD és LED TV-k
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Külső támadás érte a Rainbow Six: Siege szervereit
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest