Hirdetés
- Miért tűntek el ezek a PC-alkatrészek?
- Androidos tablet topic
- 3D nyomtatás
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- TCL LCD és LED TV-k
- Serviio
- Pletykák szerint 30 GB memóriával szerelik a PS6-ot
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- LG LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
Bagoly
senior tag
...''akinek tetszik, szavazzon rá, akinek nem, nem kötelező.''...
Ha ezt írtad volna az elsőben is, nem azt, hogy aki tud az szavazzon akkor nem is írtam volna le. Te viszont azt írtad: szavazzon aki csak teheti. Ha mindenki aki olvassa ezt az üzenetet szavazz a felhívásodra (hiszen teheti, technikai akadálya nincs) akkor az szerintem etikátlan előnyszerzés másokkal szemben.
''Minden ip-ről félóránként lehet szavazni...'' Ezt a szavazást gondolom nem úgy gondolták a szervezők, hogy félóránként nézz a lányra és ha még mindíg tetszik szavazz mégegyet.
Ennek ellenére nem szerettelek volna megsérteni, tényleg aranyos a prücsök, csupán arra hívnám fel a figyelmet, hogy játszon mindenki a játékszabályok szerint.
Mégegyszer: amennyiben megsértettelek volna, elnézésedet kérem. Biztos én értettem félre. -
Nimrod
addikt
Aktív témák
- Miért tűntek el ezek a PC-alkatrészek?
- Az Apple állítólag tovább halasztja a Gemini segítette Siri bevezetését
- Mobil flották
- Horgász topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Androidos tablet topic
- Mikrotik routerek
- 3D nyomtatás
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4535, 100% AKKSI
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest