Hirdetés
Aktív témák
-
CsendPenge
őstag
válasz
GeorgeTerror
üzenetére
Tessék:
[L]http://prohardver.hu/rios2_uzenetek.php?from=12410[/L]
Jelenleg a tali tervezett időpontja június 28-29, a helyszín a Mecsek. Pontosabbat egy-két napon belül. -
CsendPenge
őstag
A mai ember szervezetében átlag 350-el (!) több vegyianyag van, mint 50-60 évvel ezelőtt. Ez nem zavar? Sok esélyünk nincs, hogy elkerüljük az ''elkerülhetetlent'', viszont ha egy mód van rá, akkor legalább nevessünk rajta egyet. Tudod, fő az optimizmus. :)
Szóval: bizti Intel procik voltak a fűtő/hűtő anyag tartályokban :DDD És véged lesz mint a botnak ;] :P -
CsendPenge
őstag
Jól látom, hogy két napos a legfrissebb hír? Vagy nálam van valami gáz? Vagy?
-
CsendPenge
őstag
válasz
CsendPenge
üzenetére
Na, ez is megvolna! :D
-
CsendPenge
őstag
Jajj, mennem kell füvet nyírni :DDD)
-
CsendPenge
őstag
Az a helyzet, hogy a napokban _csak_ a redhat-om maradt élet és működőképes, és szerettem volna szokásos oldalakat használni, több olyat is, ahol java volt. Egyébként már régóta fúrja az oldalamat, hogy is lehetne használható java-t belőni linux alatt. Én jelenleg Mozilla-t használok (asszem 1.1-est, vagy régebbit egyel), és ezt szeretném jobbá tenni. (nem tudom miért, de valahogy mozilla párti lettem :)
-
CsendPenge
őstag
Skacok, csinált már valaki olyat, hogy linux alatt (redhat 8.0) mozilla java plugin-t telepített? T*köm a java-ba :(
-
CsendPenge
őstag
Nem tudom, hogy kinek, de kösziiiiii :))
-
CsendPenge
őstag
Moderátorok! Légyszíves javítsátok ki a pécsi tali topic címét, mert a PROHARDVER! nagyon hülyén néz ki kisbetűkkel. Előre is köszi.
-
CsendPenge
őstag
Találtam egy érdekes hírt.
[L]http://tech.transindex.ro/?hir=1679[/L]
Idemásolom azt a részt, amire felkaptam a fejemet:
''McNulty elmondása szerint: ''Griffiths azt hitte, az USA törvényei nem érik el. De tévedett, és hamarosan az ausztrál kormányhoz fordulunk kiadatása ügyében. Azt üzenem mindenkinek: nem számít, ki vagy, hol vagy, ha semmibe veszed a szerzõi jogok védelmét és kárt okozol az üzletnek, akkor még a határok sem állítanak meg bennünket, hogy igazságot szolgáltassunk''. ''
Milyen igazságot? Azt, amelyik olyan jól megfizetődik nekik? -
CsendPenge
őstag
Épp most néztem, hogy milyen jó a moderálási aránya az OFFTOPIC2-nek. Mindössze 3 hozzászólást kellett kimoderálniuk a moderátoroknak! Nem rossz...
-
CsendPenge
őstag
Den, sok a filmes topic. Nem akarsz takarítani kicsit? (meilőtt eldurvul a téma)
-
CsendPenge
őstag
Egy sör van a mancsomban, szóval én most jól érzem magam! :DDD
-
CsendPenge
őstag
-
CsendPenge
őstag
Moderátokrok, plíz csökkentsétek egyel a topicok számát. (''Kaphatnék egy kis segítséget?'' [L]http://prohardver.hu/rios2_uzenetek.php?from=10832[/L] illetve a ''Mi lehet a gáz?'' [L]http://prohardver.hu/rios2_uzenetek.php?from=10829[/L] topicok ugyanazok, és egyik sem az alaplap témában, viszont a heccelés már elkezdődött)
-
CsendPenge
őstag
Csak egy érdekesség, bár lehet, hogy a viccrovatba kellett volna :DD
-
CsendPenge
őstag
Látom, ma mindenki unatkozik, meg offol :D
-
CsendPenge
őstag
válasz
GeorgeTerror
üzenetére
Valami mikrós csati a városházára, elméletileg 2 Mb-es, gyakorlatilag inkább nulla.
-
CsendPenge
őstag
Basszus, annyira akad a net, hogy ki kellett lépnem... SZóval ne bánd GT.
C&C? Ily korai órán? :) -
CsendPenge
őstag
válasz
GeorgeTerror
üzenetére
Az a baj, hogy nincs olyan programom, és amilyen lassú itt a net, letölteni sem tudom. Hogy lehet, hogy te is dolgozol ilyenkor?
-
CsendPenge
őstag
Nem jön fel valaki csetre? Unatkozoooooook...
-
CsendPenge
őstag
válasz
GeorgeTerror
üzenetére
Fent vagy most? Felnézek én is...
-
CsendPenge
őstag
Milyen volt a tegnap esti Starcraft?
-
CsendPenge
őstag
-
CsendPenge
őstag
Szeritntem a macskás kép aranyos! A hiba abban van, aki azt hiszi, vagy feltételezi, hogy a kép elkészülte után lelőtték kismacsekot. Egyátalán, hogy juthat valakinek ez eszébe? Pláne viccrovatban...
-
CsendPenge
őstag
-
CsendPenge
őstag
A témához hozzászólva tényleg kellene valamit tenni az értelmetlen offolás, és a hozzászólásszám növelés ellen, mert használhatatlanná, vagy inkább élvezhetetlenné teszi a fórumot. (mondjuk ennek kiváló példája hold, 1 hónap alatt őstag lett, érdemi hozzászólásokat tekintve még az újonc szintet sem érte el, anno Nimrod volt ilyen)
P.S.: bocs hold, személy szerint nincs veled semmi bajom, de ahogy a fórumban viselkedsz...
Aktív témák
- Dell Latitude 7480 14" FHD IPS, i5 7300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i7 1185G7 ,16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Újszerű Dell Latitude 7400 14" FHD IPS, i5 8365U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP Omen RTX 3070 8GB GDDR6 Szép Állapotú Eladó!
- Samsung Galaxy Watch 6 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest