Hirdetés
Aktív témák
-
Polesz
addikt
Hát nem tudom, ha belegondolsz elég durva a vicc:
- Miért jó az amerikai üzletembernek?
- Mert házhoz jön a repülő.
Ez is emberek halálát figurázza ki elég durván, még ha kép nincs is hozzá. A halott csecsemő lehet morbid lehet vicces, de azt már én se tolerálnám oly egyszerűen mint ezt a képet. Megnéztem, túlléptem rajta, viccesnek is tartottam bizonyos keretek közt, de nem kezdtem hangosan röhögni.
Valóban sok ''idióta'' megfordul a különböző oldalakon nem csak itt. Pl ez többek közt a sulinet átka is. Azonban hidd el, hogy ezek az emberek is felnőnek szépen és majd ők is idegeskednek ilyen pudingarcok miatt :) Szal béke tesó a moderátorok teszik a dolgukat és nem is rosszul.
Aktív témák
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4082, 90% Akksi
- Lenovo Thinkpad X13 Gen2 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 5650U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 W11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest