Hirdetés
Aktív témák
-
Bagoly
senior tag
Francba, nem tudtam már beírni a hozzászólásom, mert Den lezárta a topikot (olcsóbb vagyok...)
Mifi, akkor ide:
Most komolyan: Ide jössz egy alapvetően sok-sok éven át nonprofitként működő oldal azóta remek társasággá kovácsolódott fórumozóihoz, ahol mellesleg nálad sokkal nagyobb cégek bannereken hirdetnek és próbálod az első pár hozzászólásoddal ingyen reklámfelületnek használni azt. Nem gondolod, hogy valami itt a pofátlanság határát súrolja?
Nem akarlak én megbántani, de ennek nem ez a módja. Ha tisztességes cég vagy, akkor fizesd meg a reklámodat, ne lerabolni akard, amit más fáradságos munkával összehozott.
Amúgy, ha sok pénz van az építőiparban, miért hagytad ott?
Pesten pl. annyi hardverkisker van, hogy koránt sem vagyok meggyőződve arról, hogy ez a legjobb üzlet manapság.
Aktív témák
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen videókártyát?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Autós topik
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
- szinte új iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB silver ezüst 2 év Apple garancia ajándék tok
- Ryzen 5500 pc , Jonsbo RM2 aluminium ház, asus gtx 1660 super, Corsair ddr4 3200mhz 16gb, 27" acer m
- szinte új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia ajándék Apple tok
- Steinberg UR 22 MKII Hangkártya
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD RX 580 4GB Zalman T3 Plus 400W
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Razer Barracuda X Chroma Black gamer Fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest