Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Degeneratív kapcsolóval készül a Firefox
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Integra
titán
nekem az kell hogy megbízható legyen, ne essen szét atomjaira mint ez az msi éppen :9
nem feltétlenkell nekem gigalan, minek? egy hálókábel megy az adsl modembe oszt csókolom. ha meg lesz még egy gép, úgyis router kell neki. vagyis akkor sem fog kelleni két lan csatlakozó.
alaplapi hanghoz nem értek nemtom mennyi memóriát vagy cpu teljesítményt zabál meg ahhoz képest ha külön van bent pci slotban kártya, most egy sb live van bent.
ja és ha nem muszáj ne kelljen nekem biost firssíteni benne, de ha már egyszer kell akkor lehessen könnyen.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Gamer PC - R5 5600X, RTX 3060ti és 16gb RAM + GARANCIA
- HIGH-END GAMER PC Ryzen 7 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB NVMe - Beszámítás
- Lenovo Tab M11 / TB330FU
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Gold használt karcmentes 97% akku 293 ciklus Apple garancia 2027.02.28-ig
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Bomba ár! Acer Aspire A315-56 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPad 10th Wi-Fi + Cellular - Silver - 64GB - BONTATLAN - ÚJ
- Samsung QM55B 55" UHD 4K LED Signage Reklámmonitor 27% ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs