Hirdetés
- CES 2026: igazi mindenes a Lenovo legújabb, 4K-s QD-OLED monitora
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Beépített hangszórót is kapott az MSI legfrissebb mini PC-je
- CES 2026: egy ponton világelső lett a Micron új SSD-családja
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
Aktív témák
-
Lortech
addikt
válasz
Viktor77
üzenetére
Átrágom a dolgot még párszor. Most is percenként változik a véleményem magamban. Játékra nem használnám mint mondtam, tök mindegy, hogy 150 vagy 200fps-sel menne a q3, tehát a vidkari marad.

Egy új lap + procira fáj csak a fogam. A mostani konfigom is nagyon jó ár/érték mutatókkal rendelkezik, a kiszemelt áldozat is hasonlóan jó vétel lenne. Elég sok mindenre használom a gépemet, szerverek futnak permamensen, programozok, konvertálok, videót-, hangot-, szerkesztek, vágok, és ezekhez már bőven elférne a nagyobb teljesítmény. Csak ilyenkor eszembe jut, hogy megér-e nekem a kényelem 20ezret, ér-e annyit ez a pénz, hogy egy ablak 3mp helyett 2mp alatt bejöjjön, meg 2óra helyett 1,5 óra alatt csináljon meg egy tömörítést - mindehhez hozzátartozik hogy nem vagyok túl jól eleresztve anyagilag, saját erőből fizetném. Valószínűleg hagyom az egész dolgot, csakhát olyan rosszkedvvel tölt el ez. Járna már ennyi, mert tényleg sok időt töltök el a gép előtt. Ha meg megveszem, akkor hipp hopp elmúlna az az öröm amit az új cucc okoz, és egyből arra gondolnék, hogy költhettem volna értelmesebb dolgokra is a pénzt. Áh, nincs jó döntés.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- E-roller topik
- Sorozatok
- iPhone topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Gumi és felni topik
- Tokgyártó leplezi le újból a Galaxy S26 Ultra formáját
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X13 G2i - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8265U I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude 5510 - i7-10G I 16GB I 512SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Apple iPhone 13 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Lenovo IdeaPad Slim 3 83ER00J0HV Notebook
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest