- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Házimozi haladó szinten
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Androidos tablet topic
Aktív témák
-
hihetetlen ez az este.
kikölcsönöztem egy rég áhított Cd-t. az utolsó szám olyan karcos, hgoy csonttá fagyasztja az exact audiocopy-t, és vele a windowsomat is... érdekes módon a netről is csak hibásan lehet azt a számot letölteni... (pedig nem is másolásvédett darab : 1992-es, Fear of the Dark)
úgy látszik, kénytelen leszek megvenni a Cd-t..
az Artisjus örülhet! 
ezek mellett a gépem ma olyanokat produkált, mint még soha. valami kontakthiba van a potméteres előlapi panalemnél, és leálltak a ventillátoraim. persze akkor, amikor nem voltam a szobában... egyszerűen rejtély, hogy hogyan történhetett.
jövök fel, a gép ki van kapcsolva. visszakapcsolom, nem tűneik fel semmi. bootolás, indul a speedfan, nézem, 50-52-54-56-58 fok... hoppá, mivan? hát nem megy a venti.
apró örömök az életben....
-------------------------------
és a nap csúcspontja az volt, hogy két perce láttam egy Sennheiser árlistát, benne egy ''páratlan élményt nyújtó, kézzel készült elektrosztatikus fülhallgatóval'', amelynek ára 1.400.000 Ft, azaz 1,4 millió forint volt....
az állam leesett.
ez most megadta a végső lökést, hogy elég volt mára az extrém élményekből...
jóccakát !
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Aktív témák
- AKCIJÓÓÓ!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 8GB 512GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- 233 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

az Artisjus örülhet!
az állam leesett.