Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Philips LCD és LED TV-k
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Aktív témák
-
Bash
őstag
válasz
fokukac
üzenetére
Az igaz, hogy minden évben van hurrikán-szezon, de ritkán érik el a partot, és ritkán erősödik fel ennyire. Utoljára 1992-ben volt hatalmas pusztítás, Andrew akkor 5-ös kategóriájú volt. Nem akarok elköltözni, jól érzem magam itt, Kaliforniában meg földrengések vannak.
Egyébként egy apartmankomplexum-ban dolozom (lényegében hotel) Normális esetben irodában ülök, meg golfkocsival közlekedem, de ha a helyzet úgy kívánja, akkor mindent csinálunk. -
Esmein
nagyúr
-
tildy
nagyúr
válasz
fokukac
üzenetére
EZ számomra természetes, és mindig is az volt.Soha nem értettem, hogy felejthet el odakinn valaki magyarul.
Mellesleg, ki tudja mit hoz a sors. Viszont Új-Zélandot kb. már 5 éve nézegetem magamnak:)Márcsak a repülés miatt is:D
Twollah:pestet egyébként is utálom.Szal itt nem maradnék....
[Szerkesztve] -
Integra
titán
-
Esmein
nagyúr
válasz
fokukac
üzenetére
Én egy ilyen után sztem lecsüccsenek 10 percre, hogy relaxáljak egyet 180-as pulzussal...
Felgyújtom mostmár a postát egy fél nájlonkanóccal, még mindig nemjött ez a díszétől fosztott karácsonyfa.
Lehet le kéne zuhanyoznom, mindig akkor bír csöngetni, mikor a zuhany alatt vagyok...
[Szerkesztve] -
Wolverine
félisten
válasz
fokukac
üzenetére
Exemnél küldtek értesítőt, aztán meg úgy járt, mint te, szóval ez az általános gyakorlat a jelek szerint... Jövő nyáron én is eljátszom ezt velük sajna (a 24 már megvan, de a halasztásaim miatt csak jövőre lesz diploma a falon)... :O (előre is)
_Volkovy_: a következő lépcsőfokhoz a ''ranglétrán'', akkor lesz meg neki a 402 hozzászólása...
[Szerkesztve] -
-
Wolverine
félisten
válasz
fokukac
üzenetére
Ezt a megsemmisítést olvastam, de nem értem. Nekem is kiadták simán úgy az újat, hogy nem adtam le a régit (azt mondtam, nincs nálam...) - ha valaki használni akarná, úgyis elnyelné a gép...
mod: Alvin, ha erre jársz: menetközben eszembe jutott, miért kell a Spellforce-nak bika 3D-s engine. Ha rázoomolsz az avatarodra, TPS nézetben lehet vele nyomulni :D
[Szerkesztve] -
divot
veterán
válasz
fokukac
üzenetére
Hő!
Szó sincs szmájlikról. Két év alatt rengeted mondanivalója akad az embernek, bár én legalább 4000-t akkor szedtem össze, amikor megvettem az FX5900LE kártyát. :) Izgalmas időszak volt, Alvinnak és Zsigának volt még ilyesféle kártyája, aztán hadakoztunk az ATI-k ellen. Persze ma már mindannyiunknak ATI kártyája van. :P
Szerk: Tényleg jobban szeretek filozofálni. Talán, mert későn lettem PC-függő, és már csak tanulni tudok az ifjaktól. :)
[Szerkesztve] -
steveetm
őstag
Akkor mondok egy OTP-s sztorit én is.
hónap eleje óta melózok, így kellett magánnyugdíjpénzátrba belépnem. Választásom az OTP re esett, bementem papírért, csaj ideadja, mondja töltsem ki, de mindenképp nekik vigyem vissza, mert ha a munkáltató küldi be, akkor mindig balhé van. Hmm mondom jó, töltöm ki, de itt melóhelyen is rákérdeztem hogy mivan. Mondták hogy a balhé az, hogy az kapja a jutalékot akinél a lapot leadom(munkáltató, vagy OTP-s csaj). Korrekt, ha megmondja talán még vissza is viszem neki, igy adtam a munkáltatónak.
Na ebben még nem volt azért semmi extra, de pár napja reggel csöng a mobil, mogorva hangon beleszól egy csaj, xy vagy OTP-től, ön lemaradt róla! Asse tudtam holvagyok, kérdezem miről. Aszondja a magánnyugdíjpénztárról, elfelejtette ráírni hogy mikor állt munkába! És most mit tudok csinálni? Nemtudom! Jó, akkor majd beszélek a munkáltatóval, ők küldték be. KÖSZÖNÖM! és leb@szta.
Azért nem hívtam csak vissza elküldeni a picsba mert rejtett számról hívott.
X évig fogok nekik tejelni, a seggem kéne hogy kinyalják, és ez? Ennyit OTP-ről, majd megtudakozom hogy átlehet e menni máshova és hogy hogy.
Üdv.: steveetm -
Pacák
senior tag
Mi meg nyitottunk egy közös számlát a feleségemmel, a két régit megszüntettük. Az új kártyára majdnem egy hónapot kellett várni. A régi megszüntetett számlámhoz az IQ-bombák képesek voltak kiküldeni és leszámlázni egy új kártyát, mert amit leadtam a régi számlám megszüntetéséhez, az éppen lejárt volna két hét múlva.. Elmés..
-
lesaux
veterán
Ezek nagyon hülyék. Nekem is megvan még a régebbi bankkártyám. (Talán. De az biztos, hogy jobb helyeken kiküldik az újat, azt aktiválni kell, a régivel meg nem fogsz tudni fizetni, és ha véletlenül mégis berakod egy automatába, akkor az elnyeli.)
Más. Vettem egy 17-es monitort végre, a leírása szerint az 1024*768-at 120 Hz-cel viszi. Gyakorlatilag meg a Windows fel sem ajánlja, de ha mégis arra állítom, akkor out of range vagy mi a hóhér. Mondjuk úgy vettem a monitort, hogy a 100 Hz-et bírja, de akkor is bosszantó. -
Cathfaern
nagyúr
Nem akarok gonosz lenni, de szerintem nagyobb esélye van annak, hogy úgy nyerek a lottón, hogy nem is vettem szelvényt, mint annak hogy twollah moderátor lesz ;] Főleg hogy ő sem akarja :U (bár lehet hogy ez csak múló szeszély, lásd moderátor akarok lenni topic by twollah :))
-
már nem izgulok, mert elrontotta, a 93. percnél közölte, hogy ''medium error''.
pedig reménykedtem... :( na mindegy.igazából itt állt ez a 90 perces primedisc Cd már vagy egy éve, ki kellett próbálnom valamire...
már csak arra vagyok kíváncsi, hogy aki 80 perces CD-re írt 99 percet, az hogy csinálta?
:o
Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hó garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Xiaomi 14 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854,94% Akkumulátor
- Új Xiaomi Redmi 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Abit Radeon 128MB videokártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest