Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
- Milyen egeret válasszak?
- AI a játékokban és azon túl
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- OLED monitor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Más termékek kárára gyárt több AI gyorsítót idén az NVIDIA
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
Aktív témák
-
Integra
titán
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
uhhh, szerencsétlen:(
egyszer én is rámentem egy ilyen félgömb baszásra mert majdnem nekem jöttek, szegény autó olyat nyekkent.... gyűlölöm nagyon -
Integra
titán
nézitek a dunai műrepülő versenyt?
sajnos a 170 kmhval borultamot nem úsztuk meg.... -
Integra
titán
válasz
kamikaze boci
üzenetére
ah soooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo:))
-
Integra
titán
válasz
hungeek
üzenetére
ezeket nézd meg, érdemes a linkeket elmentened talán használnak:
köépiskolák linkgyűjtemény
[L]http://www.akg.hu/links/kozep_az.html[/L]
pécsi LKG:
[L]http://www.leowey-pecs.sulinet.hu/home/[/L]
de nekem most áll az oldala valamiért. de a link ez.
remélem tudtam valamit segíteni -
Integra
titán
-
Integra
titán
hát az tényleg gáz.
amit én használok az tökéletes, 512/256 9ezer brutto és semmilyen telefonelőfizetői vonalra sincsen szükségem és nem a matávtól kapja a cég az internetet, saját vonala van kifelé 3 különböző cégtől, direkt bix csatlakozással.
jellemző a cég technikai szintjére és hogy milyen potenciálja van, hogy már bejelentkezett egy gigász hogy beszállna tőkével a cégbe..
vissza lettek utasítva:D -
Integra
titán
igen, ez egyértelmű, de ez megfog változni pár éven belül.
ráadásul a mikrohullámmal bárhova ellehet jutni, nincsen semmilyen korlátozás és feltétel mint az adsl meg a kábel esetén.
a XIII kerületben pl nem lehet egyáltalán adsl mert a matávnak lekéne cserélnie a teljes rendszerét annyira elavult. itt pillanatokon belül mindenhol mikrohullám lesz:)
egyébként a mikrohullámos internet pont azokat a helyeket fogja megcélozni ahova a nagyok nem mennek el.
vagyis vidéket és a kisebb városokat.
iszonyatosan nagy piac és nem lutrit árul -
Integra
titán
válasz
Tithian
üzenetére
ha azt veszem, hogy mikrohullámú rendszer 6 éve, az indítás óta nem állt le és nem hibásodott meg egyszer sem, akkor azt kell hogy mondjam hogy szar az telefonos adsl...
ha azt veszem hogy ráadásul a mikrohullám olcsóbb, gyorsabb és a fel és letöltés egymástól független és a megadott érték a Hif által garantált, akkor a matáv adsl-t egyenesen szánalmas próbálkozásnak tartom.
a kábelről nem is beszélve...
:D -
Integra
titán
válasz
Kalandor
üzenetére
hát figyu, aki folyamatosan elkésik és aztán nagy nehezen megjelenik, már ez egy jellemrajz az illetőről, a tiszta lucskos proci szintén....
ha nem is tudom tisztára nyalni, de minimálisra leszedem zsepivel a kencét, hogy lássa a másik fél hogy mit vesz meg.
ez a minimum korrektség. -
Integra
titán
de hogy a pékben lehet egy procit lesarkazni?????
nekem már ez rejtély.....
amúgy meg ez ritka aljas dolog amit csinált, remélem visszakapod a pénzed!!! -
Integra
titán
ehhez az oktánszámosdihoz csak annyit fúznék hozzá, szoktam rendszeresen bécsbe járni és ilyenkor mindig tankolok is náluk 91-est (gyárilag ez kell).
jobban megy az autó, mint a magyar méregdrága vépóverrészinggel..... -
Integra
titán
láttam, hogyne láttam volna, pedig nem vagyok nagy jim carrey fan.
egy zseniális rész viszont van benne: mikor a studióban áll a falnál és hablatyol a másik riporter a kamera előtt mikor a carrey hablatyol...
szóval tudod mire gondolok:)
na, az a rész egyszerűen zseniális, már ezért megéri megnézni:D -
Integra
titán
válasz
_Volkovy_
üzenetére
szerintem kifejezetten üdítő folt, amolyan normálisabb jim carrey, tud nagyon idióta lenni és nagyon komoly is. nagyon profi all rounder szerintem.
az őőőő jeeeee ahaaha ööö jeee videóklipjeit meg nem nézem meg nem hallgatom:D
de a sumertime száma az továbbra is az egyik örök kedvencem, azt egyszerűen hibátlan, akármilyen vén zene is már:)) -
Integra
titán
válasz
_Volkovy_
üzenetére
amúgy én több volt barátnőmet is a saját autómon tanítottam meg vezetni
szóval hidd el, szívtam én a fogamat rendesen, egy egy elváltásnál vagy fulladásnál
de a honda jó autó, nem lett semmi baja
és gyorsan megtanultak rendesen vezetni
látdnád hogy váltanak, pasik megirigyelhetnék őket, komolyan... :)) -
Integra
titán
válasz
_Volkovy_
üzenetére
látod, az oktatónak pontosan ez lenne a dolga, kutya kötelessége, mindig mindenkor absz higgatnak lennie.
aki meg nem ilyen, azt elkell tiltani a fenébe az oktatástól...
nekem nem volt vele bajom, de képzeld el hogy ez az ember egy gyengébb egyéniségű fiatal kissráccal mit csinált volna, hogy alázta volna. szegény gyerekkel úgy megutáltatta volna a vezetést hogy aztán az lett volna a csoda, hogy ha megkapja a jogsiját és nem okoz balesetet.. nagyon is felelős az oktató a tanulókért. -
Integra
titán
válasz
_Volkovy_
üzenetére
tisztázzuk, az oktató autója arra van hogy a tanuló megtanuljon vele vezetni.
vagy nem így gondolod?
ez azzal is jár érthető okokból, hogy a tanuló lefullad, elront egy váltást, kanyart, kézifékkel indul lámpaláz miatt és még sorolhatnám?
nincsen igazam?
vagyis az oktatói autónál ezek bevannak kalkulálva alaból. igaz?
a saját autóm egy teljesen más kategória, nem oktatói autó, ne keverd ide, mert semmi köze a témához. igazam van?
szólja ha nincsen.
:D -
Integra
titán
de igen, absz lekezelő vagyok azzal akivel úgy gondolom hogy ennyit érdemel.
pl egy ilyen oktatóval pedig ezt kell csinálni. nem kell egyetérteni a módszereimmel, elég sajátosak, de eddig mindig hatásosak voltak.
nem bántasz meg mert a jogos és érvelős kritikát bármikor elfogadom, ahogy most a tied is. kicsit kemény napom volt és morcos vagyok, ez is belejátszik a dolgokba, ezért elnézést kérek.
én ilyen vagyok, megosztom az embereket, van aki nagyon szeret, van aki nagyon utál.
én soha nem próbáltam meg sem morális sem erkölcsi hős lenni, undorodom az ilyen stílustól.... mindig is kiálltam amellett amit mondok. és most is vállalom. én sok minden vagyok, de egy gerinctelen kétszínű hazudozós ember, az biztosan nem..
ON:) -
Integra
titán
-
-
Integra
titán
na akkor röviden:
oktató alapszituja ez volt
minden jó csajnál lekellett lassítani
a perverz fasszopója még ki is hajolt a francia fos zx-éből és beszólogatott a csajoknak.
a nagy rakás szar francia váltóját nem engedte használni, ott erőlködött hogy hogy kell azt kapcsolni, az nem akad és nem szar... persze akadt neki is
az elektromos ablakemelőt ne használjam mert tönkremehet majd ő nyomkodja
folyamatosan kurvaanyázott és basszamegezett, hogy miért azt ne kérdezd, erre még én sem jöttem rá. vagyis igen, default egy köcsög bunkó sík hülye taj paraszt az ember.
még hogy erőskezű... mekkora LOL
valszeg én voltam balszerencsés hogy egy ilyen köcsög mellett kellett levezetnem azt a pár órát hogy folyton idegesített a primitív káromkodós viselkedésével, aztán az ominzu eset után visszavett az arcából. azután úgy viselkedett mint a kisangyal... -
Integra
titán
rosszul csinálja.
nekem állandóan ugatott aztán egyszer meguntam és az egyik kanyart úgy vettem be hogy majdnem totálkárosra törtem az autóját meg magunkat is.
vagyis én bevoltam kötve ő nem.
elkezdett üvöltözni hogy mi a kurvanyám van...
annyit mondtam hogy ha nem fogja be a pofáját és nem hagy békén vezetni és nem beszél normális hangon, legközelebb telibe kapok valamit és a kórházban majd gondolkodhat hogy mit ronott el, és aztán próbálhat feljelenteni, tanú hiányában esélye sincsen, ő pedig mint oktató vállalja ugya a kockázatot.
ezek után egy büdös ronda szót nem szólt....
szóval nem volt felhőtlen az oktatómmal a kapcsolat.. -
Integra
titán
[L]http://www.expression.philips.com.br/artes/venc2003/obra1flash.html[/L]
HIHIHIHIHI:)) -
-
Integra
titán
hát, ha picit csiszolnak az nvidianál az élsimításokon én maradok a geforcenál
-
Integra
titán
válasz
kamikaze boci
üzenetére
akkor meg ''gyenge minőség érzetet kelt''.
-
Integra
titán
válasz
kamikaze boci
üzenetére
de a szex lételemünk, teljesen más kategória mint egy könnyen tönkremenő szék:))
Aktív témák
- IPhone 12 Pro 128GB gyári független Silver új akku
- Apple watch Series 9 45mm stainless steel bontatlan! 1 év Apple jótállás
- Apple watch Series 10 46mm cellular jet black bontatlan 1 év Apple JÓTÁLLÁS AKCIÓ!
- Szép állapotú iPad Pro M1 256GB wifi + cellular. Kijelző karcmentes. Kamera résznél mintha lenne egy
- G.SKILL Trident Z RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP - 99 hó garancia
- 2026.01.02 - Frissített Lenovo Gamer árlista (RTX 5090 / 4090 / 5080 / 4080 / 5070Ti / 4070 / 5060)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Asus GT730 SL 2GB videokártya
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3555,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest