Hirdetés
Aktív témák
-
Loretto
veterán
na akkor majd megint jön a hiénázás hogy ki nyissa meg az ujat:)
-
Loretto
veterán
na biza nekem a hugomnak 5-7 éven keresztül vérzett az orra. láttam elpattant artériát ami ugy spriccelte a vért ahogy a szive vert.égették műtötték ecsetelték minde.de hiába.hátra ne tartsd a fejed még véletlenül se.
amugy a hugi vhogy elnőtte vmennyire , de még a mai napig is vérzik neki néha. -
Loretto
veterán
új a mailbox felülete.
-
Loretto
veterán
Kalandor: azt a leborult rohadt élet.komolyan mondom én most belegondoltam magam a helyedbe, és a szomszédok felkelnek ugy gépelek.ahogy nyilatkozol ugy veszem észre hogy azért próbálod magad vmennyire nyugtatbi(máramennyire lehet).elképesztő.tudod én ezt ugy vágom (persze lehet hogy tévesen) mint ha téged kiraboltak volna.ha nekem a kemény munkával egszezett pézemet igy elherdálnák.......
nem is gondoltam volna hogy ilyenek is vannak.persze vmennyire azért talán magadat is okolhatod mert nem nézted meg de miért?mert késet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
remélem azért tuléled ezt a ''kis'' kiadást.mert mégis csak 21000 ft.ami pl nekem diákmeloval 3 heti melom.vhol csatlakoznék esmein-hez amikor azt mondta neked hogy fordulj el. -
Loretto
veterán
halihó.hallgatta vki az imént a sláger rádióban az IFA himnuszt? állat volt :DD
-
Loretto
veterán
ej ha.jól haladtatok tegnaphoz képest.
-
-
Loretto
veterán
hi visszajött bnőm 1 heti nyaralásból :P im happy :D
-
Loretto
veterán
látom hosszu élető volt az off 14:DDD
jaj ez a nemcsák gyerek miért nem csinálta+ azt az uccsó tust. :) -
Loretto
veterán
válasz
kamikaze boci
üzenetére
eseti? :D egyszerhasználatos?
-
Loretto
veterán
hi sztetek lenne vevő a cooleremre? 2.5k adnának érte itt a fórumon?(ld. adatok)
-
Loretto
veterán
reggelt.
ma megint jöttek a kukások 7 előtt 5 perccel. grrrr. tele volt a ...m
apropó lehetőségem nyilt rokonoknál ostort használni.hát bakker nem eccerű dolog egy nagy ostorral csattogtatni.nekem egy 1.5m hosszuval sikerült párszor.cool. -
Loretto
veterán
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
hát majdcsak feltalálod magad.nekem anno 3 hónapig nem volt
-
Loretto
veterán
nézzétek csak! [L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=79672&arc=f[/L]
-
Loretto
veterán
gyerekek.ennyire azért nem volt magas labda. :)
amugy nem mondom + :P -
Loretto
veterán
láttatok hullócsillagot?mert én este 11kor semmi nem vettem észre.majd talán ma.
-
Loretto
veterán
nézzétek és kívánjatok kövéreket [L]http://www.origo.hu/tudomany/vilagur/20020812perseidak.html[/L]
-
Loretto
veterán
na.titeket nem zavar a tv2 időjárásjelentée?illetve az az idióta aki kitalálta azt az átlépendő vmit+amire ülnek.tiszta gáz nem?
-
Loretto
veterán
volkovy megen papagáj :D
-
Loretto
veterán
_Volkovy; divot ti találkoztatok már? :DDD
-
Loretto
veterán
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
ahha.modem rlz :D
[Szerkesztve] -
Loretto
veterán
hello mindenkinek.megvolt a strandröpi tegnap, de csak odafele mentünk trabival.vissza már egy opel vectra hozott minket.ja és 20 párosból 3.-ak lettünk :DD
-
Loretto
veterán
na. kicsit jobb a kedvem, mégis jön velem a bnőm a trabivalremélem nem lesz semmi bajunk és jó lesz az idő a strandröpihez :D
-
Loretto
veterán
hagyjátok én megyek utaztam már ezzel ezen az utvolnalon haver jol vezet nyugodt tudja hogy fölösleges jampizni.
-
Loretto
veterán
-
Loretto
veterán
ez a budaörsi robbanás?
-
Loretto
veterán
SZÉTVET A DÜH!!!!!!!!!!!
el sem akartam hinni amit bnőm mondott.szombaton pécsről mennénk balatonszemesre 4en(egy havr+bnője) stranröplabda versenyre trabivalma szolt bnőm hogy mennénk erre az apja határozottan kijelentette hogy trabival sehova mert hogy az nem gyors és balesetünk lesz ilyenek :F.de én ebben nem látok semmi logikát.meghogy lelöknek minket a hetesen(főút) blabla.elképesztő.komolyan alig látok a pipától.
mit szóltok? -
Loretto
veterán
ilyen fittneseszköz márka : tunturi. mókás :D
Aktív témák
- Apple iPad 10th Wi-Fi + Cellular - Silver - 64GB - BONTATLAN - ÚJ
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akksi
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest