Hirdetés
Aktív témák
-
Sick Boy
őstag
Beb***tam. :D

-
Sick Boy
őstag
Hogyhogy ilyen hosszúra nyúlt az OFFTOPIC?

-
Sick Boy
őstag
linkeljetek már be légyszi képet a húsvét szigeteki szobrokról, de nagy felbontásút, a Google nem találja... :D
köszi!!!
-
Sick Boy
őstag
nem tudja vki, hogy egy ilyen szabvány piros dízelmozdony (máv) mennyit fogyaszt alapjáraton egy óra alatt, álló helyzetben? mekkora motor van benne és milyen? menyit fogyaszt? segítsetek!

-
Sick Boy
őstag
Basszus itt ülök éjjel és teljes nyugalomban olvasgatom a PH!-t, Black Sabbath-ra relaxálva, erre éjjel 2-kor beront anyám (kicsit beszaladt a kekker, úgy betört a szobámba), hogy bazeg valaki van a lakásban és, hogy kihúzta lent a fiókokat.
Hubazz mondom, ennek a fele sem tréfa, persze az első dolog, ami az eszembe jutott, h a bézbólütőm lent van a garázsban a *******-ok ellen, ha baj lenne, lerohanok, ordítok, hogy ''A tetves kettéb*****ott k****a anyádat gyere elő b***** meg'' --- senki, átkutattam az egész lakást, miután hozzájutottam az ütőmhöz, jól felvertem a családom többi tagját is... senki.
A rohadt papagályok verdestek a szárnyukkal és anyám arra videózta be, hogy valaki a fiókot húzogatja, de hogyan jött erre rá? És basszus teljesen hihetően ordított, mikor bejött az ékszaka közepén...
Húúúú most elmegyek és keresek valahol egy szál cigit...
Aktív témák
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Nokia 8 Sirocco / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 512GB SSD RX 7800 XT 16GB LianLi Lancool 216 ARGB 750W
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest